Gazete Vatan Logo

30 Mayıs Pazartesi günlük burç yorumları!

Burç yorumlarına erişim sağlamak artık çok kolaydır. Mayıs ayının son pazartesisine ait günlük burç yorumlarını yazımızdan okuyabilirsiniz. Burç yorumları ayrınca haftalık ve daha geniş periyotlar için de yapılabiliyor.

30 Mayıs Pazartesi günlük burç yorumları!

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan): Koç burcu olan insanlar öncülükleri ve maceraya düşkün ruhları ile bilinirler. Hedeflerini iyi seçerler ve o hedefe gitmek için ellerinden geleni yapmaya hazır durumdalar. Liderlik ruhu ön plandadır. Dürüst yapıları ve canlılıkları vardır.

Boğa Burcu ( 20 Nisan - 20 Mayıs): Boğa burcu olan insanlar pratik güvenilir uyumlu tahammüllü ve güçlü değer yargıları vardır. Kararlı yanları ile bilinirler. Duygulara güzelliğe ve de sanata büyük önem verirler.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs- 21 Haziran): İkiler burcu olan insanlar uyumlu kişiliğe sahiptirler. Bazen uyumsuz olabilirler ve kararsızlıkları fazlaca olur. Mantıklı yapıları canlı ve konuşkan davranışları ile de fazlaca dikkat çekerler. Aynı anda birden fazla işi yapabilirler.

Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz): Yengeç burcu olan insanlar hassas nazik sempatik merhametli düş güçleri fazlasıyla güçlü yapılara sahiptir. Anaç yapıları oldukça faladır. Fazla duygusal yapıda oldukları için hemen kırılırlar ve belli ederler. Dağınık yapıları vardır. Ne istediklerini iyi bilirler.

Haberin Devamı

Aslan Burcu ( 23 Temmuz- 22 Ağustos): Aslan burcu olan burçlar cömertlerdir ve yüce gönüllülerdir. Fedakarlık yapıları oldukça faladır. Üstünlük yaratıcılık ve neşe onlar için olmasa olmadır. İyi bir şekilde organizasyon yaparlar. Otoriterlikleri fazladır ve sarsıldığı zaman fazlaca hırçın olabilirler.

Başak Burcu ( 23 Ağustos- 22 Eylül): Başak burcu olan insanlarda analizcilik oldukça yüksektir. Her şeyi analiz yapmayı severler ve iyi bir gözlemcilerdir. Titi yapıları ve cana yakınlıkları ile dikkat çekerler. Alçak gönüllü olan bu burçlar esprili konuşmayı da çok severler.

Terazi Burcu ( 23 Eylül- 22 Ekim): Terazi burcu olan insanlarda güzellik ve güzel sanatlara karşı oldukça yetenekleri vardır. Bu burçta olan insanlar uyumluluk zerafet ve romantiklik hat safhadadır. İnce yapılı olan bu burçlar çekici ve idealist olarak da bilinirler.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım): Akrep burcu olan insanlar duygularını asla ve asla belli etmeler. Bir şeyi asla unutmazlar ve kin beslerler. Analiz yapıları oldukça fazladır. İyi bir gözlemcidir. Dostları akrep burcu olan insanlar için çok değerli ve önemlidir. Güçlü duyguları ve güçlü sezgileri vardır.

Haberin Devamı

Yay Burcu ( 22 Kasım - 21 Aralık): Yay burcu olan insanlar keyiflerine çok düşkünlerdir. Terazi burcunda olan insanlar yargılamayı severler özgürlüklerine fazlasıyla düşkünlerdir. Açık zihinli yapıları vardır hayal güçleri oldukça faladır. Bir şey yaptıklarında fazlaca adapte olurlar.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık- 19 Ocak): Oğlak burcu olan insanlar çalışkan, güvenilir, kararlı ve disiplinli yapıları ile tanınırlar. Oğlak burcundaki insanların espri kabiliyetleri oldukça güçlüdür. Anaç yapıları vardır bundan dolayı iyi birer anne ve baba olurlar ve fazlaca mülkiyetçilerdir.

Kova Burcu ( 20 Ocak- 18 Şubat): Kova burcunda olan insanlar hümanist yapıya sahiptirler. Bağımsızlıkları vardır ve dost canlısıdırlar. Geçmişse bağlı yaşarlar ve bulundukları zamanı iyi değerlendiremezler ve hep geçmişe dönmek isterler. Yeniliğe meraklı olsalar bile eskiye karşı hep bir özlem vardır.

Haberin Devamı

Balık Burcu ( 19 Şubat- 20 Mart): Balık burcu olan insanlar fazlaca alçak gönüllülerdir. Hassas yapıdalardır ve her şeyden çok çabuk etkilenirler. Merhametli bir yapıları vardır iyi niyetli ve yardımseverlerdir.