Gazete Vatan Logo

30 Mart Star Tv yayın akışı

Star Tv’nin en sevilen dizilerinden biri olan Cesur ve Güzel’in 20. Bölümüne ait 2. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte heyecan ve merak dozajı giderek artıyor. Yeni bölümde Sühan ve Cesur arasında neler yaşanacak? Cesur, aşkı mı yoksa intikamı mı seçecek? Yeni bölümünde Cesur ve Güzel dizisi yine nefesleri kesmeye devam edecek!

30 Mart Star Tv yayın akışı

Cesur ve Güzel dizisi yeni bölümü ile Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bir yandan sevdiği kadın diğer yandan ise intikam arasında kalan Cesur için karar vermek oldukça zor. Sühan da kez aynı durumun içinde. Bir yanda sevdiği adam varken diğer yanda babası var.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

yayınlanmış olan 20. Bölüm fragmanında Sühan’ın, Cesur’dan özür diledikten sonra, “Bundan sonraki hayatında mutluluk dilerim.” Diyor ve ayrılıyor. Oldukça duygusal bir bölüm ile birlikte yepyeni bir bölüm verecek olan Cesur ve Güzel dizisi, nefes kesmeye devam ediyor!

19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aradığı cevaplara ramak kalan Cesur’un oynadığı tehlikeli oyun beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan kurşun ile birlikte yarıda kesilmiştir. Babasını, uçurumu kenarında ölüm ile yaşam arasında gidip gelirken bulan Sühan ise, Cesur’un gözlerine baktıktan sonra son sözünü söylemiştir.

Babasının geçmişine ışık tutan Cesur’a destek olmaya çalışan Sühan’ın başına gelen gizemli olayın ardından birbirlerinden uzak durmaya çalışan Cesur ve Sühan, tekrar bir araya gelmiştir. Cesur, aşkından asla vazgeçemeyeceğini bir kez daha kanıtlamış durumdadır.

Haberin Devamı

Cahide’nin ondan bir şey gizlediğini fark eden Hülya, aniden ortaya çıkar ve bu Cahide’yi oldukça kızdırır. Yine de işler ikisinin de beklediği gibi gitmeyecektir. Cahide’nin etrafındaki çember gittikçe daralır.

Cesur’un uzun yıllardan beri beklediği yüzleşme günü geldiğinde bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçmiştir. Rıza da hücresinde heyecanlı bir şekilde bu anın hayalini kursa da cevaplar hiç de beklenmedik bir yerden gelecektir.