Gazete Vatan Logo
Magazin 30 kilo verdi!

30 kilo verdi!

‘Familya’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Uğur Yücel, görüntüsüyle şaşırttı. Ekmeği hayatından çıkaran, alkolü azaltan Yücel, 11 ayda 30 kilo verdi.

30 kilo verdi!

110 kiloya çıkınca sağlık sorunları baş gösteren Uğur Yücel, zayıflamak için sıkı bir diyete girdi. Ekmeği tamamen kesen oyuncu, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye başladı. Sabah akşam yürüyüş yapan Yücel’in hızla erimesinde alkolü azaltmasının da etkisi büyük. 11 ayda 30 kilo birden zayıflayan Yücel, yeni görüntüsüyle “Familya” dizisi için kamera karşısına geçti. Sette usta oyuncuyu gören meslektaşları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

RÜYA KADRO!

Sezonun en iddialı dizisi FOX TV’de ekrana gelecek Familya. Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Can Yücel’in üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı dizi, parçalanan Beyoğlu ailesinin yeniden bir araya gelişini konu alıyor. Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Bülent Emrah Parlak, Büşra Pekin, Cansu Tosun, Murat Ceylan, Barış Yıldız, Aybüke Pusat’dan oluşan kadro şahane! ‘Familya’ gülmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde ilaç gibi gelecek.