Gazete Vatan Logo

İstanbul'da 30 Ağustos resepsiyonu iptal edildi

İstanbul Valiliği, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşların hatıralarına duyulan saygıdan dolayı 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonunun iptal edildiğini bildirdi.

İstanbul'da 30 Ağustos resepsiyonu iptal edildi

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yılı kutlamaları 9.30'da Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başlayacak.

Törende, İstanbul Valiliği, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenkleri sunulacak.

Daha sonra İstanbul Valisi Vasip Şahin, valilik binasında saat 10.15'te tebrikleri kabul edecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı 94. yıl dönümü kutlama programı saat 11.00'de cemal reşit rey Konser Salonu'nda başlayacak. Kutlama programı öncesinde şehit ve gazi ailelerinin katılımları ile konser salonunun fuaye alanında kokteyl de düzenlenecek.

Açıklamada resepsiyonun iptal edildiği belirtilerek, "Ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonu iptal edilmiştir." denildi.