Gazete Vatan Logo

3 yıl içinde en iyi servis sağlayıcı olmayı planlıyor

E-ticaret hizmetleri sağlayıcısı OGLI’yi satın alan Arvato, 3 yıl içinde Türkiye’nin 1 numaralı servis sağlayıcı şirketi haline gelmeyi hedefliyor.

Arvato Türkiye, kurumların ana iş alanları dışında kalan müşteri ilişkileri yönetimi, satış sonrası hizmetler, bilişim gibi geniş bir alanda dış kaynak hizmetleri sağlıyor. Şirket, Türkiye’deki 10’uncu yılında e-ticaret hizmetleri sağlayıcısı OGLI’yi alarak entegre servisler portföyünü lojistik ve tedarik zinciri yönetimini de ekledi. Arvato, satın alma sayesinde şimdiye kadar çağrı merkezi, satış sonrası hizmetler ve bilişim hizmetleri alanında servis sağladığı Türkiye pazarında e-ticaret alanında da firmalara tedarik zinciri hizmetleri verecek.

12 dilde çağrı merkezi

Arvato Türkiye CEO’su Soner Cesur, “Geçtiğimiz iki yıl içerisinde pazarın tam 2 katı kadar büyüyerek büyük bir başarıya imza attık. Telekom, enerji, medya ve e-ticaret sektörlerinde büyüme gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de bu hızlı büyüme trendimizi sürdüreceğiz. Hedefimiz 3 yıl içinde Türkiye’nin 1 numaralı servis sağlayıcı şirketi haline gelmek” dedi. Cesur, Arvato olarak, 10 yıldır İstanbul’dan 12 farklı dilde çağrı merkezi hizmeti verdiklerini de vurguladı.

Haberin Devamı

Dev şirketlere hizmet veriyor
OGLI’yi Alman Otto Group’tan almalarına değinen Soner Cesur, şöyle devam etti: “OGLI;Limango, Bonprix, EstÈe Lauder, Camper ve Hepsiburada gibi alanında lider firmalara hizmet sağlıyor. OGLI’nin satın alınması Arvato’nun e-ticaret sektöründeki stratejik yönelimine de vurgu yapıyor. Arvato uluslararası üne sahip Esprit, C&A, Tom Tailor ve Douglas gibi markalara ihtiyaçlarına özel e-ticaret çözümleri sunuyor.”