Gazete Vatan Logo
Magazin 3 yıl geçti hala aşığız

3 yıl geçti hala aşığız

Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman (35) ile 3 yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Leyla Feray (25) aşkı hakkında konuştu: “Birbirimize hala aşığız. Şu an kafamda evlilik yok. Bu şekilde mutluyum”

3 yıl geçti hala aşığız

‘Ben Onu Çok Sevdim’ dizisi ile hayatımıza girenLeyla Feray, kariyerinde sakin ama emin adımlarla ilerliyor. Serhat Teoman ile yaşadığı aşk ile de gündeme gelen güzel oyuncu, Marie Claire dergisinin eylül sayısına kapak oldu, merak edilenlerini anlattı.

Serhat Teoman’la güzel giden bir ilişkin olduğunu biliyoruz. Kendisi de başarılı bir oyuncu. Bunun avantaj ya da dezavantajları neler?

Benim açımdan çok fazla avantajı oluyor. Çok iyi bir oyuncu ve bir proje geldiğinde değerlendirirken her aşamasında bana çok yardımcı oluyor. Ben de onun işlerini okuyorum ve yorum yapıyorum.

Üç yıldır birliktesiniz. Hâlâ birbirinize aşık mısınız?

Eve, hâlâ aşığız. Aşıkken tabii ki daha heyecanlı ve mutlu oluyorsun. Ama benim için aşk kısa süreli bir heyecan değil, daha uzun süreli bir duygu. Üç sene önceki ben ile şu anki ben arasında da bir fark var. Sırf aşk değil, belki birçok duygunun karışımı haline geliyor ilişki. Ama aşk, bütün olarak bazı şeyleri değiştiriyor; hayatıma renk katıyor.

Evlilik, aile kurmak ya da anne olmakla ilgili düşüncelerin var mı?

Haberin Devamı

Şu anda kafamda öyle bir şey yok. Bu şekilde çok mutluyum. Tabii ki ileride çocuğum olmasını isterim. Ama şimdi çok uzak geliyor.

Sakin bir yapın var gibi görünüyor. Seni en çok ne sinirlendirir ve mutlu eder?

Ben aslında çok kolay mutlu olan birisiyim. Sevdiğim insanlarla sohbet edip yemek yemek bile beni mutlu eder. Her anın tadını çıkarmaya çalışırım. Öfke benim için kontrol edilebilir bir şey. Ama her zaman da sessiz değilim. Bazen çok tahammülsüz olabiliyorum, o da benim kötü özelliğim. Özellikle hayvanlara şiddet konusunda çok hassasım.

Adınla ilgili en sevdiğin şarkı hangisi?
Rafet El Roman- Leyla.
Buzdolabının olmazla olmazı?
Yoğurt.
En sevdiğin renk?
Bordo
Seni en çok ağlatan film?
İlk ağlatan film ‘Lion King’di. Pearl Harbor, Notebook, Babam ve Oğlum.
Seni en çok güldüren film?
Deadpool.
Bir süper gücün olsaydı, bu ne olurdu?
İstediğin her şeyi o anda gerçekleştirebilmek.

Haberin Devamı