Gazete Vatan Logo

3 yeni dizi başlıyor!

İşte o diziler...

Yeni dizilerden 'Bir Yastıkta' Cuma akşamı, 'Osmanlı Tokadı' ise Cumartesi akşamı TRT 1'de ilk defa yayınlanacak. Show TV'nin yeni romantik dizisi Aşk Emek İster ise Pazar akşamı seyirciyle buluşacak.

İŞTE EKRANLARIN YENİ DİZİLERİ:

'BİR YASTIKTA'(TRT 1)

Başrollerinde Özge Borak ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Bülent Emrah Parlak'ın oynadığı 'Bir Yastıkta' dizisi tam bir aile komedisi. Geniş Aile dizisinin senaristi de olan Cüneyt İnay'ın yazdığı diziyi Ömer Uğur çekecek.Ekranların farklı projelerle parlamış iki ünlü oyuncusu, ustaları ve genç kuşağın başarılı isimlerinden oluşan bir kadro ile aile komedisi için kamera karşısına geçiyor.
Bu şenlikli aile ve maceralarının anlatıldığı 'Bir Yastıkta' dizisi 12Nisan Cuma günü, saat 22.15'de TRT 1'de başlıyor.

'OSMANLI TOKADI' (TRT 1)

TRT 1'in uzun zamandır beklenen yeni dizisi ise Osmanlı Tokadı. Tarihi fantastik komedi dizisi olan Osmanlı Tokadı'nda İstanbul'un fethi sırasında yaptıkları bir hata nedeniyle günümüze gönderilen iki yeniçerinin başından geçen olaylar anlatılıyor.

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever, Uğur Çavuşoğlu, Alper Kul, Cemal Hünal ve Mazhar Alanson'un paylaştığı Osmanlı Tokadı 1. bölümüyle 13 Nisan Cumartesi günü, saat 19.50'de TRT1'de başlıyor.

AŞK EMEK İSTER (SHOW TV)

MinT Prodüksiyon'un yeni romantik komedi dizisi 'Aşk Emek İster' 14 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlıyor.

Yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan'ın üstlendiği, başrollerini Ekin Türkmen, Furkan Palalı ve Müge Boz'un paylaştığı romantik komedi dizisi olan Aşk Emek İster'de aşkı için kendi fabrikasında işçi olan zengin bir gençle, fabrikada çalışan bir kızın aşk hikayeleri anlatılıyor.

Haberin Devamı