Gazete Vatan Logo

3 Ocak 2020 altın fiyatları ne? Çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatı kaç lira?

Gram altın fiyatı haftanın kapanış gününde 295 TL seviyesini aştı. Yüzde 1,01’lik yukarı yönlü değişimin yaşandığı gram altın, diğer altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar oldu ve piyasalarda son durum ne?

3 Ocak 2020 altın fiyatları ne? Çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatı kaç lira?

3 Ocak 2020 Cuma günü altın fiyatları, altın alım satımı yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. En çok tercih edilen yatırım ürünlerinden olan gram altın bugün 295,53 TL seviyelerinde…Gram altındaki bu artış diğer altın türlerini de etkiledi. İşte piyasalarda altın fiyatlarında son durum.

ÇEYREK ALTIN ALIŞ VE SATIŞ FİYATI

Yatırımcısının gözdesi olan çeyrek altının alış fiyatı 475 TL olarak belirlendi. Yeni çeyrek altın bozduracak olan kişilere bugün 475 TL’lik bir ödeme yapılacak. Altının ons fiyatının 1.541 dolar olduğu dakikalarda çeyrek altın satış fiyatı ise 485,11 TL olarak açıklandı.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Alış ve satışta farkın az olduğu ürünler arasında yer alan ve özellikle yüklü miktarda altın yatırımı yapmak isteyenlerin tercihi olan cumhuriyet altını ise bugün 1.939 TL’den alınıp 1.969 TL’den satılıyor.