Gazete Vatan Logo

3 milyon dolar ile 350 milyon kişiye ulaşacak

İş ve tatili birleştirdiği konsepti Dosso Dossi Fashion Show ile Türkiye ve dünyada adından söz ettiren Hikmet Eraslan, Rusya’nın da aralarında bulunduğu BDT ülkelerinde tanıtım atağı başlattı.

3 milyon dolar ile 350 milyon kişiye ulaşacak

Eraslan, Dosso Dossi Fashion Show’un 10’uncu yılı için hazırlanan kampanyanın startını Ukrayna’nın başkenti Kiev’den verdi. Kampanyanın sadece Dosso Dossi Fashion Show’un değil hazır giyim sektörünün ve Türkiye’nin tanıtımı anlamına geldiğini vurgulayan Eraslan, şunları söyledi: “Krizi fırsata çevirme hedefiyle çok iddialı bir tanıtım atağı başlatıyoruz. Kampanya için 3 milyon dolarlık bir bütçe ayırdık. Ukrayna’nın ardından Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Azerbaycan’da etkinlikler düzenleyeceğiz. İki ayın sonunda bölgede yaşayan 350 milyonluk nüfusun tamamına mesajımızı ulaştıracağız.”

10 yılda 600 milyon dolar ciro


Dosso Dossi Fashion Show hakkında da bilgi veren Hikmet Eraslan, Antalya’da 10 yılda 19 organizasyonda toplam 65 bin kişi ağırladıklarını ve 600 milyon dolar ciroya ulaştıklarını söyledi. 16 Aralık’ta başlayacak şova iddialı hazırlandıklarını anlatan Eraslan, “Antalya’da 30 ülkeden 6 bin kişiyi misafir edeceğiz. Sıkıntılı dönemlerinde müşterilerimizin yanında olduğumuzu göstermek için en az 15 bin dolarlık alışveriş yapma zorunluluğunu kaldırdık. Ciromuzun yüzde 20 artışla 55 milyon dolara çıkmasını bekliyorum” dedi. Şovda da bu yıl Victoria Secret mankenlerinden Candice Swanepoel podyuma çıkacak.

Haberin Devamı