Gazete Vatan Logo

3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir' de yakalandı

İSTANBUL ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'de yakalandı.

3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir' de yakalandı

İstanbul ve Ankara'da öldürülen 3 kişiin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'in Menderes İlçesi'nde yakalandı.

ATALAY FİLİZ'E ŞOK OPERASYONUN AYRINTILARI

3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'de düzenlenen nefes kesen operasyonla yakalandı.

İstanbul'da 1 kişiyi, Ankara'da ise 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla günlerdir her yerde aranan ve en son İzmir'de ortaya çıkan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde ortaya çıktı. Bir ihbarı değerlendiren Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zanlının bir minibüste olduğunu tespit etti. Kısa sürede onlarca polis ekibi olay yerine sevk edildi. Seyir halindeki minibüs polis ekipleri tarafından durdurularak, Atalay Filiz yakalandı. Operasyon sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Günlerdi her yerde aranan zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İZMİR' DE BURGULCA DOLMUŞUNDA YAKALANDI

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, seri katil zanlısı Atalay Filiz'in, Menderes'e bağlı eski belde Gümüldür'den bindiği Gümüldür- İzmir dolmuşunda bir vatandaşın kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu yakalandığını öğrendiğini söyledi. Soylu, "Seri katil zanlısı Atalay Filiz, Gümüldür'den İzmir'e gelmek üzere dolmuşa binmiş. Dolmuştaki bir vatandaş kendisini tanımış ve polise ihbar etmiş. Bunun üzerine vatandaşın kendisini tanıdığından şüphelenen Atalay Filiz, hemen dolmuştan inmiş ve Bulgurca dolmuşuna binmiş. Menderes'in merkezinde emniyet güçleri Bulgurca dolmuşunu durdurarak, yakalamış. Biz belediye olarak temizlik işleri, park ve bahçeler biriminde çalışan personelimizi bu konuda uyarmıştık. Çünkü personelimiz sürekli halkın içinde geziyor. Emniyet birimlerimizi kutluyorum. İhbarı dikkat alarak titiz bir çalışma yürütmüşler. Milletemize geçmiş olsun" dedi.

Haberin Devamı

İşte Atalay Filiz'in yakalandıktan sonraki ilk görüntüsü...