Gazete Vatan Logo
Magazin 3 gün boyunca kesintisiz müzik

3 gün boyunca kesintisiz müzik

Elektronik müziğin son dönemde dikkat çeken önemli isimlerini bir araya getiren Big Burn İstanbul 20-21-22 Temmuz’da Suma Beach’de kapılarını açıyor. Kamplı da olan festival kapsamında birçok önemli DJ’in yanı sıra deniz ve eğlencenin tadını çıkaracaksınız. Bu yıl ikinci kez gerçekleşecek festivale katılmak için nedenleri sıraladık!

3 gün boyunca kesintisiz müzik

- Big Burn İstanbul; Kilyos Suma Beach’te kuruluyor. Şehre yaklaşık 45 dakika mesafede olması ile ulaşımı tahmininizden daha kolay. Ayrıca deniz kenarında bulunan sihirli ormanda doğa ve sahil deneyimini aynı anda yaşıyorusunuz.

- Şehrin tek kamplı festivali olması ile katılımcılarına rahatlık da sunuyor.

- En önemlisi 5 sahne ve 86 DJ ile kesintisiz müzik... İki sahil sahnesi, orman sahnesi, ana sahne ve Burn sahnesi ile 5 yerde kesintisiz sürecek müzik ile bir an bile dans etmeden duramayacaksınız.

- İsveç asıllı Adadm Bayer, Pazar gece yarısı sahnede harikalar yaratacak. Deneyselliğe açık, geçmiş değil gelecekten esinlenen tekno müziğin en özel örneklerini sunacak.

- Deep house ve nu diskonun en güzel soundlarını melodik ve masalsı bir biçimde birleştiren Berlin merkezli Claptone, müzikseverlere etkisinden çıkamayacakları bir set sunacak.

- Deep Dish’in bir yarısı, İran asıllı ABD merkezli Dubfire, tekno müziğin yeniden saygınlık kazanmasını nasıl sağladıklarını melodiler ile gösterecek.

Haberin Devamı

- Sihirli sahnenin kaçırılmayacak konuklarından biri ise DJ ikilisi ‘AME DJ’ olacak. İkili Almanya’nın kapısından zorla girilen partilerindeki DJ hünerlerini Türk hayranları için sergileyecek.

- Afterlife etkinlikleri ile İbiza, Miami, Amsterdam, Tulum, Londra gibi birçok yerde performans sergileyen Tale of Us, hayal gücünün sınırlarını zorlayan setleri ile bu kez Türk izleyicisine en iyi partiyi sunacak.

48 Türk DJ ile keşif zamanı

- Seth Troxler, house ve minimal teknoya dair ortaya çıkardığı parçaları ile dünyanın birçok önemli festivalinin sahnesindeydi. Şimdi de biz onun müziğine şahit

olacağız.

- 48 Türk DJ, yerli sahnenin dünyaya açılan elektronik müzik setleri ile türler arası bir geçiş sağlayacak. Adeta DJ müzik avına çıkıp yeni müziği de keşfetme şansınız olacak.

- Festival boyunca beklemediğiniz anlarda özel şovlar ile de karşılaşacaksınız. Özellikle ateş şovları festivali bir karnaval havasına sokacak.

- İstanbul’da sabit şezlongları ve ipek gibi kumu ile Suma Beach’i diğerlerinden biraz ayrıyor. Gün içinde müzik ve danstan sıcaktan bunaldığınızda denize girip serinleme şansını da festival sağlıyor.

Haberin Devamı