Gazete Vatan Logo

3 feci olay 4’er can!

3 feci olay 4’er can!

Bahçe duvarı çekme kavgasında karı-koca ve iki oğlu öldürüldü.

GAZİANTEP’in Yavuzeli ilçesine bağlı Bakırcan Köyü’nde meydana gelen olay şöyle gelişti: Birbirine komşu olan Özdemir ile Çelik aileleri evlerinin arasındaki bahçenin birbirlerine ait olduğunu iddia ederek adliyelik oldu. Yaklaşık 4 yıl süren yargı süreci sonunda mahkeme, Özdemir Ailesi lehine karar verdi. Mahkeme kararı üzerine Özdemir Ailesi bugün bahçe duvarını örmek için kepçe ile kanal açınca yine tartışma çıktı. İddiaya göre Cemal Çelik (48) tabancayla, bahçe duvarı örmek isteyen komşularına peş peşe ateş etti. Kurşunlara hedef olan 35 yaşındaki Hacı ve 25 yaşındaki Cebrail Özdemir kardeşler olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Ağır yaralanıp çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürülen 80 yaşındaki anne Zeynep ve 83 yaşındaki baba Ali Özdemir ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 4 kişinin ölümüne yol açan 8 çocuk babası Cemal Çelik hamile eşi Meryem’i de yanına alarak kaçtı.

Eğlence dönüşü facia 4 arkadaş kaza kurbanı



İZMİR’in Bergama İlçesi’nde, gece kulübünden çıkıp, başka bir mekana eğlenmeye gittikleri öne sürülen 4 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, yolda kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobildeki kamyon şoförleri Süleyman Ünal (29), Gökhan Ergin (28), Murat Özgün ve Dikili’de oturan Dikili Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde tekniker İbrahim Yeni (31) yaşamını yitirdi. otomobilde hayatını kaybedenlerden Süleyman Ünal’ın amcasının kızı 32 yaşındaki Yeliz Ünal, hastane önünde ölüm haberini alınca kalp krizi geçirdi. Tedaviye alınan Yeliz Ünal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şerit ihlali facia ile bitti: 4 ÖLÜ



Konya’nın Karatay ilçesinde 30 yaşındaki Selçuk Kara yönetimindeki otomobil, iddiaya göre şerit ihlali yapınca Konya yönüne giden Cafer Aksoy yönetimindeki kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Selçuk Kara ile aynı araçta bulunan 24 yaşındaki Fırat Özçınar, 33 yaşındaki Murat Özçınar ve 29 yaşındaki Hüseyin Avcı öldü. Otomobilde bulunan Seçim Kara ile Tuğrap Özçınar’ın yanı sıra kamyonetteki Cafer Aksoy, Osman Sarı ile Mevlüt Sarı yaralandı. Yaralılar yapılan ilk müdahalelerin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.