Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

3 Ayda 34 Kilo Verdi

Bodrum Göktürkbükü beldesinde Balıkçılık ile uğraşan 44 yaşındaki Gürcan Güleç üç ayda 34 kilo birden vererek inanılması zor bir başarıya imza attı.

Ocak 2012 ye kadar 137 kilo olan Güleç, nisan 2012 ye gelindiğinde 103 kiloya kadar inmiş. 20 Nisanda geçirdiği trafik kazası sonrası diyet programına ara vermek zorunda kalan Güleç, yaşam tarzında oluşan ufak değişiklikler sayesinde olduğu kiloyu korumayı başarmış.

137 kilo ile yaşadığı güçlükleri ve zayıflama sürecini anlatan Güleç “Yokuş veya merdiven çıkmakta çok güçlük çekiyordum. Geceleri uyurken nefes alıp vermede zorluklar oluşmaya başlamıştı ve ben kilo almaya devam ediyordum. Ocak ayında balıkhaneye gelen Şenol isimli arkadaşımın zayıfladığını görünce nasıl zayıfladığı hakkında kendisinden bilgi aldım. Kendisinin kullandığı özel diyet programını birebir uygulamaya başladım. Nisan ayına geldiğimde ise toplam 34 kilo vermiştim. Nisan ayında geçirdiğim trafik kazasından sonra doktorumun tavsiyesiyle 6 ay kadar diyet periyoduma ara verdim. Yakın zamanda kilo verme sürecine tekrar başlayacağım” şeklinde konuştu.

Dexx isimli “fonksiyonel gıda” statüsüne sahip özel bir diyet programını uyguladığı öğrenilen Güleç ideal kilosu olan 70 kiloya yakın zamanda inmeyi hedefliyor.

Daha önce, Gaziantep’te yaşayan Zeynep Polat’ında aynı diyet programıyla 1,5 yılda 125 kilodan 60 kiloya kadar inmiş olması dikkatlerin fonksiyonel gıdalara odaklanmasına neden oldu.

Haberin Devamı