Gazete Vatan Logo

29 Ekim'de EBA canlı ders var mı? 29 Ekim'de okul var mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı TRT EBA TV yayını detayları!

28 Ekim ve 29 Ekim EBA TV canlı ders olmadığı milyonlarca öğrenci tarafından araştırılıyor. Perşembe günü Cumhuryet Bayramı kutlanacak. TRT EBA ders programı içinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda özel yayın yapılacağı bilgisi yer alıyor. 29 Ekim'de okul var mı? 29 Ekim'de EBA canlı ders var mı? 29 Ekim TRT EBA TV yayını ile ilgili detaylar...

29 Ekim'de EBA canlı ders var mı? 29 Ekim'de okul var mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı TRT EBA TV yayını detayları!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle perşembe günü canlı ders yapılıp yapılmayacağı milyonlarca öğrencinin araştırdığı konuların başında geliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle her yıl 29 Ekim’de resmi tatil olur. Ancak TRT EBA ders programı içinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda özel yayın yapılacağı bilgisi yer alıyor.

Resmi tatillerde EBA TV üzerinden hazırlanan çeşitli faaliyetler ve etkinlikler düzenleniyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde 28 Ekim'de öğrenciler uzaktan eğitim ile ders işlemeye devam edecek. Koronavirüs nedeniyle toplu olarak okullarda ve diğer yerlerde kutlama yapılmayacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda uzaktan eğitimde ders jişlenmeyecek. TRT EBA TV üzerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel yayın yapılacak.

EBA İLKOKUL DERS PROGRAMI

EBA TV İLKOKUL CANLI YAYIN GİRİŞ EKRANI-TIKLAYINIZ

EBA CANLI DERS GİRİŞ EKRANI-TIKLAYINIZ

EBA CANLI DERS PROGRAMI-TIKLAYINIZ

EBA ORTAOKUL DERS PROGRAMI

EBA TV ORTAOKUL CANLI YAYIN GİRİŞ EKRANI-TIKLAYINIZ

EBA LİSE DERS PROGRAMI

EBA TV LİSE CANLI YAYIN GİRİŞ EKRANI-TIKLAYINIZ

Haberin Devamı