Gazete Vatan Logo

29 Ekim'de 3 gün göl turu

Cumhuriyet Bayramı, bu yıl Cuma gününe denk geliyor. 3 günlük bu kısa tatili, İstanbul'un yakınlarında bulunan doğa harikalarını keşfederek değerlendirmeye ne dersiniz?

Turuncu Seyahat 29 Ekim'de "Bolu Göller Turu" adı altında Göynük Mudurnu, Sünnetgöl ve Sülüklügöl'ü kapsayan üç gün iki gece sürecek bir gezi düzenliyor.

Gezinin programı şöyle:

* 29 Ekim Cuma: Sabah İstanbul'dan yola çıkacak olan kafile saat 12.00 gibi ilk durak olan Göynük'e varmış olacak. Göynük'te yapılacak ilk şey Göynük nehri kenarında yer alan yöresel restoranda öğle yemeğinin yenmesi olacak. Daha sonra yörenin profesyonel rehberi eşliğinde Akşemsettin Türbesi, Zafer (Saat) Kulesi, Gazi Süleyman Paşa Cami, Gazi Süleyman Paşa Hamamı, Göynük Evleri ve Akşemsettinoğlu Konağı gezilecek. Göynük gezisinin tamamlanmasıyla 15.00'te Sünnetgöl'e hareket edilecek.

Yaklaşık 40 kilometrelik bir yoldan sonra Sünnetgöl Doğal Yaşam Tesisleri'ne varılmış olacak. Otele yerleşimin ardından Sünnetgöl ve çevresini keşfetmek üzere yürüyüşe çıkılacak. 19.30'da Sünnetgöl Doğal Yaşam Tesisleri'ndeki açık büfe akşam yemeği için otele geri dönülecek. Dileyenler yürüyüş ve keşfe yemekten sonra da devam edebilecekler.

* 30 Ekim Cumartesi: Kahvaltının ardından 09.30'da Sülüklügöl'e hareket edilecek. Yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculuğun ardından varılan Sülüklügöl'de yapılacak ilk şey, alabalık çiftliğinde öğle yemeği yemek olacak. Daha sonra ise Sülüklügöl ve çevresini keşfe çıkılacak. Ortalama 2,5 saat süren yürüyüşümüzün ardından 16.30'da bölgeden ayrılıp Sünnetgöl'de yerleşilen otele geri dönülecek. Geziye katılanları otelde ise akşam yemeği ve eğlence bekliyor olacak.

* 31 Ekim Pazar: Kahvaltının ardından 09.30'da Yedigöller'e doğru yola çıkılacak. Yedigöller Milli Parkı'nda yer alan Büyükgöl kenarında mangalda sucuk ekmekten oluşan öğle yemeğinin ardından, Yedigöller Milli Parkı'nı keşfe çıkılacak. Bu yürüyüş yaklaşık 2,5 saat sürecek. Bu nedenle herkes katılmak zorunda değil. Dileyenler milli parkın keyfini çıkartmaya devam edebilecekler. 17.00 civarı ise bölgeden ayrılarak İstanbul'a dönüş yolculuğu başlamış olacak. İstanbul'a varış ise yaklaşık saat 21.00'de gerçekleşecek.

Kişi başı 199 milyon
Gezide İki kişilik odada kişi başı kalmanın bedeli 199 milyon lira. 0-6 yaş grubu çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş grubu çocuklar için katılım bedeli 145 milyon lira. Kredi kartına 4 taksit var. Peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim yapılıyor.

Bilgi için: (0212) 358 30 55 - www.seyahatturk.com

Haberin Devamı