Gazete Vatan Logo

28 Nisan günlük burç yorumları ne diyor?

Günlük burç yorumlarını yazımızdan bulabilirsiniz. Burç yorumları günlük hayatımızı etkileyen unsurlar arasındadır. Burç yorumlarını okuyarak günlük enerjiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

28 Nisan günlük burç yorumları ne diyor?

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan): Koç burcu olan insanlar keskin ve de kararlı bakışları ile hedef aldığı konular üzerinde hakimiyet sağlarlar. Hızlı gelişen tutkularının insanıdır koç burcu. Yapacakları işler belli olmaz. Yenilgi kelimesinden nefret ederler.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs): Boğa burcu olan insanlar sağlam bir kişiliğe sahiptirler. Onlar için sadakat çok önemlidir. Çevresindeki kişilere oldukça güven verirler. Çok sabırlı olan bu burçlar sinirlendikleri zaman gözleri hiç hiç bir şey görmez.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran): İkizler burcu olan insanlar çok fazla dengesizlikleri ile bilinmektedir. İyi kalplilikleri ile de bilinirler. Gözlemci ruhları kuvvetlidir. Fakat bir konu üzerinde odaklanmaktan nefret ederler. İkizler burcunun neyi sevdiğini neyden nefret ettiğini onunla bir ömür boyunca yaşamadan anlayamazsınız.

Yengeç burcu (23 Haziran- 22 Temmuz): Yengeç burcu olan insanların ne kadar duygusal olduğunu elbette iyi biliriz. Yengeç burcu olan insanlar fazla narin fazla hassas ve alıngan kişiliğe sahiptirler. Sakin ve durgun bir yapıya sahiptirler. Fazla çekici insanlardır fakat onlar bunun farkında değildir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos): Aslan burcu olan insanlar kesinlikle yenilgiye tahammülleri yoktur. Sıcakkanlı, romantik yapıları vardır. Birlikte olduğu insanın ayaklarını yerden keser ve güzel aşk sözcükleri söyler. İyi bir konuşmacıdır ve kendilerine olan güveni yüksektir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül): Başak burcu olan insanlar akıllı ve de pratiklerdir. Çevresindeki insanlara olan eleştirileri can sıkıcıdır. Sözleri samimi ve içtendir. Düzenleri onlar için çok önemlidir. Dağınık olan bir başak burcu yok denilecek kadar az vardır. Genellikle mantık ve duygu karmaşası yaşarlar.

Terazi Burcu (23 Eylül -22 Ekim): Terazi burcu olan insanlar kararsızlıkları ile ünlüdür. Terazi burcunun büyülü bir havası vardır. Çok sakin yapıları vardır onun yanında kızgınlıklarınızı unutursunuz. Tartışmayı sevmelerine rağmen ses tonlarını ayarlayarak zarafetlerini korurlar.

Haberin Devamı

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım): Akrep burcu olan insanlar gözleri ile konuşmalarını iyi bilirler. İçlerindeki duygular onları gizemli apar. Kapılarını kolay kola kimseyi açmazlar. Zor severler sevdikleri zaman ise zor vazgeçerler. İnsanları bakışları ile mıknatıs olarak çekerler.

Yay Burcu ( 22 Kasım- 21 Aralık): Yay burcu olan insanların kavrama yetenekleri fazladır. Ele aldıkları her konuyu felsefi olarak incelerler. Gençlik yıllarında fazla dikkatsiz heyecanlı ve de aykırı davranışları olmuştur. Yaşantılarından ders almayı iyi bilirler.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak): Oğlak burcu olan insanlar geleceklerini ayrıntılı bir şekilde planlamayı iyi bilirler. Oğlak burcu olan insanlar çok düşündükleri için içten içe depresyona meyilli kişiliklerdir. Fazla ciddi ve tutucu olan insanlardır.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat): Kova burcu olan insanların hayal güçleri sınırsızdır. Fazlaca akılcı ve sezgici yanları vardır. Kova burcu olan insanlar genel olarak dik kafalı kişiliklerdir. Kova burcu olan insanlar çevresi tarafından sevilirler asla bencil değillerdir.

Haberin Devamı

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart): Balık burcu olan insanlar kinci tavırları ile bilinirler ama her ne kadar kinci olursa olsunlar çok iyi niyetli ve duyarlı olan insanlardır. Yaşam görüşleri ciddi ama gerçekçi değildirler. Diğer burçlara nazaran dış etkenlerden fazlaca etkilenirler. Genel olarak hayal dünyasında yaşarlar.