Gazete Vatan Logo

28 Ağustos günlük burç yorumları!

Günlük burç yorumları internette paylaşılıyor. Burç yorumları ile kişiler sosyal yaşantılarına yön verebiliyor. Burç yorumlarına ilişkin detayları haberimizde bulabilirsiniz.

28 Ağustos günlük burç yorumları!

İnsanoğlunun varlığından bu yana bir çok inanç var olmuştur, kimisi çok tanrılı inanca sahipken kimisi tek tanrılı dinlere inanmıştır. Ve ta o zamanlardan bu zamana adar gelişen bir inanç sistemi şuan neredeyse hayatımızın tam ortasında diyebiliriz. M.Ö 2500 yıllarından astrolojik bulgulara rastlanmış ve bu bulgular günümüze kadar gelişerek taşınmıştır. Kimimiz inansa da kimimiz inanmasa da astroloji bilimi hatırı sayılır bilim dalları arasında yerini almaktadır. Astrolojiye göre on iki ayı kabul eden takvim ve bu aylara karşılık gelen ayrı bir burç vardır. Bu on iki burcun ise kendine göre insanların karakterinin oluşumunda etkisi vardır. Günlük gök olayları sonucu bu burçlar zaman zaman değişiklik gösterebilir ve o günkü ruh halimizi de b burç yorumlarını belirlediği söylenmektedir. Bu on iki burcun haftalık aylık yıllık ve hatta günlük olarak burç yorumları vardır. İnsanların bazıları bu burç yorumlarından çıkarak günlük işlemlerini halletmektedir. Kulağa batıl bir inanç mı gibi gelse de burç yorumlarının eskiliği neredeyse ateşin bulunduğu zamanlara dayanmaktadır. Günlük burç yorumları günün gök olayların incelenmesi sonucu ortaya çıkmaktadır. Fakat bu burç yorumlarını herkes yorumlayamaz. Astrologların bizzat kendilerinin incelemeleri ve araştırmaları sonucu oluşturdukları burç yorumları neredeyse her yede karşımıza çıkmaktadır. Kimimiz internette rast geliriz kimimiz gazetelerde mutlaka rast gelmektedir bu burç yorumlarına. Bu burçların kendine özel bazı davranış biçimleri ve karakterleri vardır. Örneğin;

Haberin Devamı

Koç Burcu: Bu burca sahip olan kişiler oldukça hareketlidir. Aynı zamanda dobra konuşmaktan asla çekinmezler

Boğa Burcu: Yemek yemek için yaşarlar diyebiliriz. Zevklerine ve boğazlarına oldukça dükün olan boğalar aynı zamanda oldukça inatçıdır.

İkizler Burcu: İkizler burcuna sahip olan insanlar duygularını hemen göstermekte zorluk çekerler. Bu yüzden aslında üzüntülüyken bir taraftan seviniyormuş gibi görünebilirler.

Yengeç Burcu :Haksızlığa tahammülü olmayan yengeç burçları sadece kendi adlarına değil başkalarının da haksızlığa gelmesine asla tahammülü yoktur.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Liderlik özelliklerine sahip olan aslan burçları gösterişten oldukça hoşlanırlar. Aynı zamanda her zaman ön planda olmayı da çok severler.

Başak Burcu : Mantığının her zaman önde bulunduran başak burçları oldukça acımasız eleştirilerde bulunabilirler. Titizlikleri ve düzeni ile bilinirler.

Terazi Burcu: Bir çok sanatçının burcu olan terazi burcu sanata düşkünlükleri ile bilinirler.

Akrep Burcu: Paylaşmaktan pek hoşlanmayan akrep burçları sır ortağı olmayı oldukça iqyi başarırlar.

Yay Burcu: Özgürlüklerine düşkünlükleri ile bilinen yay burçları birinin boyunduruğu altına girmekten asla haz etmezler

Oğlak Burcu: Eğer oğlak burcu iseniz her ne kadar ulaşılmaz görünseniz de gösterilen ilgiden oldukça memnunsunuz demektir.

Kova Burcu: Gösterişe ve şatafata oldukça önem veren kova burçları için öznel olmak oldukça önemlidir.

Balık Burcu: Balık burçları burçlar arasında en duygusal burç olarak bilinmektedir.

Haberin Devamı

Burç yorumlarının en sağlıklısını astrologlar incelemeleri ve araştırmaları sonucu paylaşmaktadırlar.