Gazete Vatan Logo

27 Ekim güncel burç yorumları!

Burç yorumları artık her yerden ulaşabileceğiniz bir bilgi haline gelmiştir. Astrolojiden yararlanarak burç yorumları analiz edilmektedir. Burç yorumları analiz eden uzman kişiler ise astrologlardır.

27 Ekim güncel burç yorumları!

Artık günlük hayatta hemen hemen her alanda yer alan bir sözde bilim dalı vardır. Gazetelerde köşe yazılarında internet bloglarında sıkça karşılaştığımız bu sözde bilim dalı ise astrolojinin uzantısı olan burç yorumlarıdır. Burç yorumları artık hemen hemen her vatandaşın dikkatini çeken ve takip eden en azından karşılaşınca okumaktan zevk alınan bir hal almaya başladı. Astroloji uzun yıllar önceye dayanan araştırmalar sonucu bilim dalı olmaktan çok sözde bilim dalı olmaya hak kazanmıştır. Ünlü filozofların ünlü mucitlerin en büyük araştırmaları yine bu sözde bilim dalı üzerinden gerçekleştirilmiştir. Astroloji milattan önce zamanlara dayanan ve artık yapılan incelemeler ve araştırmalar ile beraber günümüze kadar uzanan önemli bir alandır. Bu sözde bilim dalına göre ise on ki ayı temsil eden on iki adet burç vardır. Astroloji gök yüzündeki olayların ve birbiri ile yaptıkları açının insanların karakteri üzerinde ve kaderi üzerinde etkisi olduğu düşünülen bir sözde bilim dalı olmaya hala devam etmektedir. Yapılan araştırmalar bir kısmının gerçekliğini açıklasa da büyük bir kısmı delillendirilememiştir. Her insan on iki aydan birine dahil olmaktadır. Doğdukları güne göre bu dahil olacağı burçlar değişkenlik gösterebilir. Burç yorumları oldukça merakla beklenilen günlük, aylık, yıllık bilgilerdir.

Haberin Devamı

İkizler Burcu: Yaşadıkları üzüntüleri pek çok yansıtmayan ikizler burcuna sahip olan insanlar içleri kan ağlasa da dışarıya gülmeyi güçlü olmak için yapmaktadırlar

Yay Burcu: Özgürlüklerine oldukça düşkün yay burçları oldukça cana yakındırlar. Kısıtlanmaktan hiç haz etmezler. Ve girdiği ortamda da dikkat çekmeyi çok iyi başarırlar.

Başak Burcu: oldukça titiz olmaları ile bilinen başak burçları aynı zamanda iş disiplini ile de bilinirler. Oldukça düzenci ve kuralcı olan başak burçları aslında oldukça duygusal bir yapıya da sahiptirler.

Balık Burcu: On iki burç arasından en duygusalı olarak bilinen balık burçları oldukça kırılgan bir yapıya sahiptirler. Ancak kin tutmayı hiç başaramazlar. on iki burç arasından en sonuncusudur.

Haberin Devamı

Terazi Burcu: Sanata olan düşkünlükleri ve yetenekleri ile bilinen yay burçları oldukça hareketli bir burçtur. Rahatlığı önceliği olan terazi burçları haksızlık durumlarında ilk itiraz eden burçtur.

Boğa Burcu: Yemek yemeyi oldukça seven boğa burçları rahatlıklarına düşkünlükleri ile bilinirler. Sessizlikleri ile ve soğuk duruşları ile dikkat çekmeyi başaran boğa burcun sahip olan kişiler sakinliklerini en çok koruyabilen kişilerdir.

Aslan Burcu: Oldukça yaratıcı olmaları ile bilinen aslan burçları liderlik vasfına en uygun burçlardır. Oldukça cömertte olan aslan burcuna sahip olan kişiler oldukça cana yakın kişilerdir.

Oğlak Burcu: Zodyak' ın 11. burcu olan oğlak burçları olgun hareket ve tavırları ile bilinirler. Bu burca sahip olan kişiler aynı zamanda oldukça ağır başlı kişilerdir. Bu özellikte onları çekici kılmaktadır.

Akrep Burcu: Cimri olmaktan çok tutumlu olmaları ile bilinen akrep burcuna sahip olan kişiler biri ile bir sırlarını paylaşmaktan çekinirler. Ancak çok iyi sır tutmaktadırlar.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Oldukça hayalperest bir yapıya sahip olan yengeç burçları hassas olmaları ile bilinmektedirler.

Koç Burcu: İnatçılıkları ile bilinen koç burçları enerjik hareketleri ile sempati oluşturmaktadırlar.

Kova Burcu: Lükse önem veren kova burçları özgün hal ve hareketleri ile bilinmektedirler.