Gazete Vatan Logo

256. kurban Hilal oldu

Bir süre önce nişanlanan Hilal Gülçek, eski erkek arkadaşı Emrah S.’nin son kez görüşme isteğini kabul etti. Emrah S. genç kızı kendisine dönmesi için ikna edemeyince 2 kurşunla öldürdü.

256. kurban Hilal oldu

Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor. Bu kez İstanbul Bağcılar Çınar Mahallesi 18. Sokak’ta genç bir kız, erkek şiddetinin kurbanı oldu. Dün sabah meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; Konfeksiyon işçisi 20 yaşındaki Hilal Gülçek, sabah saatlerinde 4 yıldır birlikte olduğu ve kısa bir süre önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı Emrah S. tarafından telefonla arandı. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Hilal Gülçek ile son bir kez görüşmek istediğini söyleyen Emrah S., genç kızı görüşmeye ikna etti. Kızın yaşadığı sokağa gelen Emrah S., konuşmaya başladığı kızla tartıştı. Genç kızı yeniden kendisine dönmesi konusunda tehdit eden Emrah S., istediği cevabı alamayınca silahına sarıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre genç kız ve Emrah S. arasında boğuşma yaşandı. Öfkeli genç tabancasıyla genç kıza iki el ateş etti. Kanlar içerisinde yere yığılan Hilal Gülçek, olay yerinde yaşamını yitirdi. Emrah S. ise olayda kullandığı silahıyla polise teslim oldu. Kepçe operatörü olan Emrah S., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliğine getirildi.

Haberin Devamı



Hız kesmiyor

2015’in ilk 10 ayı içerisinde 236 kadın cinayete kurban gitti. Kasım ayında bu zamana kadar geçen 24 günlük sürede ise 20 kadın canından oldu. 2014 yılında öldürülen kadın sayısı ise 281 olarak belirlenirken 2013 yılında 214 kadın öldürüldü.