Gazete Vatan Logo

25 yaşında, 17 suç kaydı var

25 yaşında, 17 suç kaydı var

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde çaldığı otomobille kaçarken, 5 yaşındaki çocuğa çarparak yaralayan 25 yaşındaki Gökcan Ü., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli Gökcan Ü.’nün 17 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Çorlu İlçesi’nde oturan Gökcan Ü., iddiaya göre, İstanbul’un Avcılar İlçesi’nden 34 GNF 90 plakalı otomobili çalarak ilçeye döndü. MOBESE kameralarına yakalanmamak için aracın ön ve aka plakalarını çıkaran Gökcan Ü., Kırkova Meydanı’nda önce bir kadının çantasını kapkaç usulüyle alarak kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen Çorlu polisi, şüpheli Gökcan Ü.’yü yakalamak için çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat sonra Hıdırağa Mahallesi, Hacı Hamamdere sokak üzerindeki bir inşaatın bekçisini de gasp eden şüpheli kaçışını sürdürdü. Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren polis ekipleri Gökcan Ü.’yü çalıntı otomobille kaçtığını tespit etti. Polislerin ’dur7 ihtarına uymayan Gökcan Ü. ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Bu sırada Gökcan Ü., kullandığı çalıntı otomobille 5 yaşındaki R.M.’ye çarparak yaraladı ancak kaçmaya devam etti.

Haberin Devamı

POLİSİ GÖRÜNCE BAYILDI

Kovalamaca sırasında polis aracına da çarpan şüpheli, bir süre sonra otomobili terk ederek yaya olarak kaçtı. Polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu Hıdırağa Mahallesi Çiçek Sokak üzerinde gözaltına alınan Gökcan Ü., baygınlık geçirdi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Gökcan Ü.’nün 17 farklı suçtan dosyası olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Gökcan Ü.’nün otomobille çarptığı 5 yaşındaki R.M. Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.