Gazete Vatan Logo

25 milyon liralık proje

Uzunyayla Group, Narlıdere'de 25 milyon liralık özel bir projeye imza atıyor.

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

Tuğla, hazır beton, beton boru, kilitli taş ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken ve İzmirde daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla İzmir Evleri ve Uzunyayla Evleri projelerini tamamlayan Uzunyayla Group, Narlıdere'de yapımına başladığı yeni projesi Teras Gökyüzü ile bölgeye değer katmayı hedefliyor.

10 bin dönüm arazi üzerinde toplam 91 konutun yer alacağı Teras Gökyüzü projesinde sıradışı bir mimari yapı ortaya koyduklarını kaydeden Uzunyayla Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uzunyayla, proje içinde yer alan mini çarşı ile ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

91 daireden oluşuyor

Narlıdere'nin kentin yeni yaşam merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Uzunyayla, “Projemiz eğimli bir arazi üzerinde konumlanıyor. Projesi M artı D mimarlık tarafından çizilen Teras Gökyüzü, körfeze hakim konumu, teras bahçeleri ve yeşil alanlarıyla birlikte çevreci yapısıyla dikkat çekiyor. 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı ve projeyi çevreleyen yürüyüş ve koşu parkuru da ev sahipleri için özel olarak tasarlandı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Teras Gökyüzü projesi için 25 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdiklerini kaydeden Mehmet Ali Uzunyayla, sözlerine şöyle devam etti: “Projede toplam 140 araçlık açık ve kapalı otopark alanı, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde 91 adet daire, botanik bahçeli ve teraslı evler, camlı asansör, özel güvenlik, yeşil alanlar, havuz, spor salonu, tenis ve basketbol sahası, 16 farklı sektörde hizmet verecek mini çarşı yer alıyor. 2017 yılında tamamlanacak Teras Gökyüzü, kent merkezine ve okullara yakın konumu ve havalimanına 15 dakikalık mesafesiyle de tercih ediliyor”

Yapı malzemeleri alanında 11 üretim tesisiyle, enerji (HES) üretim ünitesi bulunan ve inşaat dışında 600 kişiye istihdam sağlayan Uzunyayla Group'un, Ege Bölgesi'nde seramik fabrikası yatırımı yapmak için hazırlandığını açıklayan Uzunyayla, “Ekonominin çarklarını döndüren temel unsur, üretimdir. Biz de, üretimi, gelir ve istihdama dönüştürmek için çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı