Gazete Vatan Logo

24 sinema kanalıyla 2.500 filmi eve taşıdı!

TV platformu Tivibu 12 yeni sinema kanalını müşterilerinin beğenisine sundu. Tivibu 24 adetle Türkiye’nin en fazla sinema kanalına sahip TV platformu unvanını aldı. Tivibu’da 2015’te 2.500 film oynayacak.

TTNET, HD yayınlarıyla birlikte TV platformu Tivibu’da 12 yeni sinema kanalını kullanıcılarının beğenisine sundu. Dünyanın önde gelen stüdyoları ve Türkiye’nin önemli yapımcı şirketleriyle yapılan iş birliğiyle ‘Sinetivi’, ‘Sinetivi 2’, ‘Sinetivi Adrenalin’, ‘Sinetivi Adrenalin 2’, ‘Sinetivi Karnaval’, ‘Sinetivi Karnaval 2’, Türkiye’nin ilk IPTV platformu Tivibu’da izleyicilerle buluştu.

Toplam 24 sinema kanalı sayısına ulaşan Tivibu, Türkiye’nin en fazla sinema kanalına sahip TV platformu unvanını aldı. Tüm içerik alımı ve yönetiminin TTNET tarafından gerçekleştirileceği Sinetivi kanallarında; 7 gün 24 saat, en yeni ve en popüler filmler, orijinal ya da Türkçe dublajlı olarak, Türkçe alt yazı seçeneği ile birlikte yayında olacak.

2.8 milyon kişiye ulaştı

Sinetivi kanalları 2014 sonuna kadar tüm Tivibu üyelerine açık olarak yayın yapacak. Önümüzdeki yıl Tivibu’daki tüm sinema kanallarında 2.500 film yer alacak. Bunlardan 1.000 tanesi Sinetivi kanallarında yayında olacak.

5 yıl önce Tivibu ile yeni bir teknoloji kullanarak geleneksel TV yayıncılığını tamamen değiştirdiklerini belirten TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, “Kullanıcılarımıza pek çok ilki yaşatmıştık ve yaşatmaya devam ediyoruz. Tivibu platformumuzu bugüne kadar 2.8 milyon kişi deneyimledi.

Haberin Devamı

Televizyonu evlerin salonundan çıkartarak, zamandan ve mekandan bağımsız yayıncılık anlayışı ile 4 ekran deneyimi sunan ilk platformuz” dedi.

Yenilikçi vizyonla önemli bir yatırıma daha imza atarak kendilerine ait 12 sinema kanalını kullanıcıların beğenisine sundukların ifade eden Başar, şöyle devam etti: “Yeni sinema kanalları ile birlikte 24 sinema kanalı sayısına ulaşan Tivibu, Türkiye’nin en fazla sinema kanalına sahip TV platformu oldu. Bu zengin sinema içeriğini en uygun fiyatlar ve kampanyalarla müşterilerimize sunuyoruz.”

3 binden fazla video içeriği

Sinetivi kanallarında 7 gün 24 saat, yeni filmler, orijinal ya da Türkçe dublajlı olarak, Türkçe alt yazı seçeneği ile birlikte yayında olacak. ‘Tivibu Maxi Paket’te 150’ye yakın yerli ve yabancı kanal ve 2.500’ün üzerinde video içeriği yer alıyor. Üyelik ücreti 9.90 TL. Tivibu Sinema Paketi’nde 10’dan fazlası Sinema kanalı olmak üzere 170’e yakın yerli ve yabancı kanal ve aralarında 500’ün üzerinde filmin de bulunduğu 3 binin üzerinde video içeriği bulunuyor. Tivibu kullanıcıları, Sinema Paketi’ne aylık 15.90 TL’den başlayan fiyatlarla üye olabiliyor. Tivibu Full Paket’te 40’a yakını sinema, belgesel ve dizi kanalları olmak üzere 190’a yakın yerli ve yabancı kanal, içerisinde 1.000’in üzerinde film, dizi ve belgeselin de bulunduğu 3 binin üzerinde video içeriği sunuluyor. Full Paket’e 22.90 TL’den başlayan fiyatlarla üye olunabiliyor.

Haberin Devamı