Gazete Vatan Logo

233 YTL taksitle ev !

TOKİ'den verilen bilgiye göre, konutlardan almak isteyenlerin başvuruları, Nisan sonuna kadar kabul edilecek

TOKİ’nin alt gelir grupları için İstanbul-Tuzla’da yaptırdığı 984 konuttan almak isteyenler, 11-31 Mart günleri arasında Tuzla Belediyesi’ne başvuracak.

Ayrıca Adana-Seyhan Zincirlibağlar konutlarından almak isteyenlerin başvuruları, 3 Mart-30 Nisan günleri arasında, Kahramanmaraş-Afşin konutlarında almak isteyenlerin başvuruları 26 Şubat-14 Mart günleri arasında, Kayseri-Melikgazi 6. ve 7. Etap konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 3 Mart-30 Nisan günleri arasında, Yalova-Hacımehmetli konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 26 Şubat-7 Mart günleri arasında ve Zonguldak-Ereğli konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 25 Şubat-30 Nisan arasında kabul edilecek.

BAŞVURU SÜRESİ MART’TA BİTEN KONUTLAR

İdare tarafından satışa çıkarılan İzmir-Tire, Ağrı-Patnos, Aydın, Balıkesir-Bandırma Kayacık, Edirne-Fırınlarsırtı, Elazığ-Sürsürü, Gaziantep-Islahıye, Isparta-Aliköy, Kırıkkale-Hacıbey ve Yahşihan ve Konya-Çumra konutları için başvuru süresi 21 Mart’ta doluyor.

İstanbul-Halkalı, Ankara-Turkuaz ve Polatlı 2. Etap, Adana-Kozan ve Yüreğir, Adapazarı-Ayçiçeği Vadisi, Amasya-Merzifon, Çorum, Diyarbakır-Silvan, Düzce-Metek, Erzurum-Aşkale Kandilli ve Yeniköy, Eskişehir-Tepebaşı, Gümüşhane-Torul, Hatay-Reyhanlı, Kahramanmaraş-Afşin, Manisa-Akhisar ve Turgutlu, Mersin-Toroslar, Niğde-Altunhisar, Ordu-Merkez ve Ünye, Osmaniye-Kadirli ve Yaveriye, Şanlıurfa Birecik, Yalova-Kazımiye ve Hacımehmetli konutlarının başvuru süresi de 28 Mart'ta bitecek.

Ankara-Şereflikoçhisar, Afyon merkez, Bolvadin ve Emirdağ, Aksaray-Eskil, Antalya-Çıplaklı, Balıkesir-Edremit, Bartın ve Bolu merkez, Bursa-Hamitler, Edirne-İpsala, Gaziantep-Şehitkamil, İzmir-Torbalı, Kahramanmaraş-Elbistan, Kilis, Mersin-Erdemli ve Silifke, Niğde-Bor 4. Etep, Sivas-Suşehri, Trabzon-Akçaabat ve Tokat-Turhal konutları için başvurular 31 Mart’a kadar ilgili bankalara yapılabilecek.
İstanbul-Küçükçekmece Göl Konutları, İstanbul-Küçükçekmece Göl Konutları (alt gelir grubu) konutlarının müracaat süresi 22 Mart’ta dolacak. Aksaray-Merkez, Bursa-Yıldırım Akçadağlayan, Hatay-Günyazı konutlarının başvuru süresi 29 Mart, Burdur-Bucak konutlarının başvuru süresi 26 Mart, Hatay Reyhanlı konutlarının başvuru süresi 14 Mart, Mardin-Midyat konutlarının başvuru süresi 29 Şubat, Ankara-Elmadağ, Şanlıurfa-Akabe ve Diyarbakır-Bismil konutlarının başvuru süresi 30 Nisan ve Ankara-Şereflikoçhisar konutlarının başvuru süresi de 14 Nisan'da doluyor.

Verilen bilgiye göre, Kahramanmaraş-Afşin’de alt gelir grubuna yönelik 82 metrekarelik dairenin taksiti 212 YTL'den, İstanbul Tuzla’daki 74 metrekarelik dairenin taksiti 233 YTL'den başlıyor. İzmir-Torbalı konutlarından almak isteyen bir kişi de 120 metrekarelik daire için 493 YTL taksit ödeyecek.

Haberin Devamı