Gazete Vatan Logo

22 Nisan günlük burç yorumları!

Burç yorumlarını öğrenin gününüzün nasıl geçeceğini tahmin edin. Burç yorumları sayesinde sosyal yaşantımız hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Burç yorumları astrologlar tarafından yapılmaktadır.

22 Nisan günlük burç yorumları!

Günümüzün oldukça merakla takip edilen konularından bir tanesi olan burç yorumları hakkında bu yazımızda sizler için gerekli bilgileri vermiş bulunmaktayız. Burçların günümüzde bahsetmiş olduğumuz gibi oldukça büyük bir takipçi kitlesi vardır. Gazetelerde, internet üzerinde veya bu konu ile ilgili yazılmış olan kitaplarda sıkça rastlamaktayız. Bir söylentiye göre burçların kabul edilmesi şu şekilde olmuştur: Çok eski çağlarda keşfedilen burçlar, güneşin gökyüzündeki hareketleri ile oluşmuştur. Yani her bir burç güneşin gökyüzünde yapmış olduğu bir harekete denk gelmektedir. Bir kabile burçlar olarak 12 tane gökyüzü şekli sayıp isimlendirmişlerdir ve bu kabileden habersiz başka bir kabilede gökyüzü şekillerine farklı isimler vermişlerdir. Bir gün karşılaşan bu iki kabile bu konu hakkında konuşup aynı sonuçlara ulaştıklarını fark ettiğinde artık burçlar kabul edilmişlerdir. Aşağıda sizler için 12 adet burcun denk geldiği ayın günlerini yazmış bulunmaktayız. Doğum gününüzün denk geldiği burç sizin burcunuz olarak kabul edilmektedir.

Haberin Devamı

Koç Burcu : 21 Mart – 20 Nisan

Boğa Burcu : 21 Nisan – 20 Mayıs

İkizler Burcu : 21 Mayıs – 21 Haziran

Yengeç Burcu : 22 Haziran – 22 Temmuz

Aslan Burcu : 23 Temmuz – 22 Ağustos

Başak Burcu : 23 Ağustos – 22 Eylül

Terazi Burcu : 23 Eylül – 23 Ekim

Akrep Burcu : 24 Ekim – 22 Kasım

Yay Burcu : 23 Kasım – 21 Aralık

Oğlak Burcu : 22 Aralık – 20 Ocak

Kova Burcu : 21 Ocak – 18 Şubat

Balık Burcu : 19 Şubat – 20 Mart

Yukarıdaki burçların her birinin farklı bir özelliği olduğuna inanılmaktadır. Kişilik olarak, aşk hayatı olarak, başarı, şans veya cinsel hayat olarak farklı anlamları olduğuna ve kişilerin burçlarına göre yaşadıklarına inanılmaktadır. Bu şekilde oluşturulan veya yapılan burç yorumları günlük, haftalık, aylık hatta yıllık olarak bile yapılabilmektedir. Burç yorumu yapan ve bu konuda güvenilir insanlara astrolog denmektedir. Günümüzde bir çok astrolog ve bu astrologlara ait birçok burç yorumları kitabı bulunmaktadır. Kitapların yanında bahsetmiş olduğumuz gibi gazete ve internet yolu ile de burç yorumlarına ulaşabilirsiniz. Gazetelerin burç yorumları için ayrılmış bir bölümü vardır. Gazeteler ile takip edebilirsiniz. Veya internet üzerinde kullandığınız aramam motoruna burcunuzun adını yazarak burç yorumu yazmanız yeterli olacaktır. Bu konu ile oluşturulmuş olan binlerce astroloji sitesi bulunmaktadır. Burç yorumları, kahve falları ile benzer özellik göstermektedirler. Örneğin; burç yorumlarında da aşk hayatınız, işiniz veya cinsel yaşantınız hakkında bilgiler görebilirsiniz. Ancak burcunuza ait bir falı okuduğunuz zaman daha çok ruhunuzla bağlantılı olduğuna inanırsınız. Bu nedenle de burç yorumları daha çok okunmaktadır. Rüya tabirleri ile birlikte insan ruhunun en yakın olduğu zamanları temsil ettiğine inanılan doğum ve uyku olaylarının oluşturmuş olduğu bu durumlar ile birçok yorum yapılabilmektedir.

Haberin Devamı