Gazete Vatan Logo
Magazin 21. yaşını ailesiyle kutladı

21. yaşını ailesiyle kutladı

Genç yaşına rağmen namını tüm dünyaya salan top model Bella Hadid, önceki gün 21’inci yaşını ailesiyle birlikte kutladı

21. yaşını ailesiyle kutladı

Bella Hadid, yeni yaşını New York’ta mütevazi bir yemek ile kutlamayı tercih etti. Bella, annesi Yolanda Hadid, babası Mohamed Hadid ve ablası Gigi Hadid ile birlikte ailece yemek yedi. Restorana Gigi Hadid ile birlikte giden Bella, evden ablası ile birlikte el ele çıktı. Bella Hadid gecede siyah saten bir elbise giyerken, Gigi Hadid’in tercihi ise mavi yüksel bel pantolon ve transparan bir büstiyer oldu. Kız kardeşler güzellikleriyle baş döndürdü.

Seni korumaya çalışıyorum

Gigi Hadid, kız kardeşinin doğum gününü sosyal medyada da duygusal bir notla kutladı. Bella ile çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşan Gigi, “21. yaşın kutlu olsun meleğim. Seni ne kadar sevdiğimi anlatabilecek bir kelime yok. Doğduğun günden beri seni korumaya çalışıyorum ve sen 21 yıl sonra bana teselli ve ilham veriyorsun. Seni seviyorum” yazdı.

Varlığına teşekkür

Anne Yolanda Hadid ise Intagram hesabına bu pozu yükleyerek şöyle yazdı: “İyi ki doğdun benim tatlı meleğim. Sen benim her şeyimsin. Sen olduğun ve sevginle bana yaptıkların için teşekkür ederim. Annen olmaktan gurur duyuyorum.”

Haberin Devamı