Gazete Vatan Logo

21 Nisan 2016 itibari ile altın fiyatlarındaki değişim nasıldır?

Altın fiyatları yaz sezonunun açılmasıyla birlikte merak konusu olmuştur. Altın fiyatlarındaki artık vatandaşı da olumsuz etkiler. Öte yandan altın fiyatları yatırımcısını da yakından ilgilendirir.

21 Nisan 2016 itibari ile altın fiyatlarındaki değişim nasıldır?

Bu yazımızda sizlere güncel altın fiyatları hakkında bilgi vereceğiz. Yatırımcıları harekete geçiren altın fiyatları gittikçe artmakta ve herkesi her ay içinde bırakmaktadır. Bugün Asya piyasalarında yer alan altın fiyatlarında doları olanlar biraz daha yükseliş meydana gelmiştir. Bugün altın fiyatları önceki güne göre tekrardan yükselişe geçerek yatırımcıların attığı karıştırmaya başlamıştır. Altın fiyatlarındaki son durum hakkında yazımızda ayrıntılı bilgi bulabileceksiniz. Altının fiyatı dolardaki düşüş nedeni ile destekleme yolu sayesinde yükselişini sürdürmektedir. Altının kilogram fiyatı 110. 3330 liraya kadar geriledi. Borsa İstanbul kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasasında yer alan altının kilogram fiyatı önceki güne göre biraz da düşerek 110. 3330 liraya kadar geriledi. Altın piyasasında ise 6 işlemde 200. 1380 liralık geriye kalan 42 işlemde ise 22 milyon 623.600 dolarlık işlem hacmi meydana gelmiştir. Gümüşe bakacak olursak toplamda 2 işlemde 79. 1499 liralık geriye kalan bir işlem değilsem 3000. 5 dolarlık işlem hacmi gözlere çarpmıştır.

Haberin Devamı

ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Altın borsasında ise bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar Uğuras kıymetli madenler, Türk Ekonomi Bankası ve Garanti Bankası olmuştur. Altın endeksi önceki kapanışa göre ise yüzde 1.33 değer kazanmıştır. Şimdi sizlere altın fiyatları hakkında ilgi vereceğiz. İstanbul Kapalıçarşı'da 13,80 liradan alınmakta olan 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise 110 3.88 liradan alınmakta olan Cumhuriyet ata lira yükseliş göstererek 748 liradan 758 liraya kadar yükselmiştir. Altın fiyatları hakkında güncel bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Altının ons fiyatı ise dolardaki düşüş eğilimi nedeniyle yükselişini devam ettirmektedir. Dün 1.2140 dolara kadar yükselmiş olan altının ons fiyatı bugün ise bu seviyelere tutunarak daha da yükselmiş ve bugün ise 1.43 dolarda tamamlanmıştır. Bugün piyasalarda yer alan Asya piyasalarında göre ise güne sakin başlamakta olan altının ons fiyatı doların yer alan diğer para birimleri ve karşısında değer kaybetmesinin nedeni ile bir anda yükselişe geçerek bir artış ile 1.2145 dolara kadar çıkmıştır. Altının onsu bugünlerde ise 1.2143 dolar seviyesinde yer almakta ve işlem görmektedir. Dünkü fiyatlara göre yüzde 0.7 ve 112.50 liradan gününü tamamlamış olan altının gram fiyatı ise ve ons fiyatından bulmuş olduğu destek sayesinde 110. 325 liradan alıcı bulmaktadır. Bu yazımızda sizlere altının günlük fiyatlar hakkında bilgi vermeye çalıştık. Sizlerde altın bozdurmak istiyorsanız tam zamanı olduğunu düşünmekteyiz. Altının değerlenmiş olduğu bugünlerde sizlerde bitirmiş olduğunuz altınları bozularak kare geçebilir, bu sayede kazanç sağlayabilirsiniz. Yatırımcılar heyecanı ise yükselişe geçen altın sayesinde sizler de biraz daha fazla kazanma imkânına sahip olabilirsiniz. Günü çok yüksek bir rakamla tamamlamış olan altın ilerleyen günlerde biraz da artış gösterilmesi beklenmektedir. Sizlerde altın hakkındaki yazılarımızı günlük takip ederek altın fiyatları hakkında güncel bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı