Gazete Vatan Logo

21 Mayıs İBB köprülerde trafik durumu!

İBB trafik durumu uygulamaları ile boğaz köprülerindeki trafik yoğunluğunu öğrenebilirsiniz. İBB trafik durumu uygulamaları cep telefonu uygulamaları olarak da mevcuttur. İBB trafik durumu uygulamalarına dair ayrıntılı bilgileri yazımızdan bulabilirsiniz.

21 Mayıs İBB köprülerde trafik durumu!

Günümüzde otomobil kullanımının yaygınlaşması ile oluşan trafik yoğunluğu giderek artmış durumdadır. Bu nedenle birçok uygulama oluşturulup bu sorun giderilmeye çalışılmaktadır. Bu uygulamalardan bir tanesi de en çok trafik yoğunluğunun olduğu ilimiz olan İstanbul’daki İBB yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulmuş olan İBB Cep Trafik uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde İstanbul trafiğinin nerelerde yoğun olduğuna dair bilgiler alabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde İstanbul’da bulunan yol çalışmaları, trafik yoğunluğu, kapalı yollar veya kaza olmuş bir yerdeki lokasyon bilgisini öğrenebilmektesiniz. Uygulama oldukça kullanışlı bir uygulama olmakla beraber kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen bir uygulamadır. Bu uygulama üzerinden bilgi paylaşımı yaparak siz de bir yerdeki yol durumunu belirtebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde bir nebze de olsa trafik yoğunluğu azaltılmıştır. Ancak her kullanıcı uygulamadan memnun değildir. Bunun nedeni uygulamanın internet üzerinden kullanımı ve ücretidir. Aylık olarak 5 TL’lik bir kullanım ücreti bulunmaktadır. Bu uygulama telefonunuzda internet olmadan çalışmamaktadır. Uygulama büyük bir kitleye hitap ettiği için internet kullanımı ile oluşmaktadır. Bu uygulama sayesinde hem bilgi alıp, hem bilgi verebilmeniz mümkündür.

Haberin Devamı

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Yazımızın devamından telefonunuza uygun mobil mağaza ile uygulamayı indirebileceğiniz gerekli bilgileri sizler için vermiş bulunmaktayız. Yazımızın devamını okuyarak bu bilgileri öğrenebilir, uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz. Telefonlarınızın uyumluluğuna göre İBB tarfik durumu hakkında bilgi alabilmenizi sağlayacak olan İBB CepTrafik uygulamasına ulaşabileceğiniz mobil mağazalar şu şekildedir;

- Eğer telefonunuz bir İ.O.S işletim sistemine sahipse uygulamayı AppStore mağazasından cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirebilmek için arama bölümüne “İBB Cep Trafik” yazmanız yeterli olacaktır. Uygulamayı bulduğunuzda “Yükle” seçeneğine tıklayıp uygulamayı indirebilirsiniz.

Haberin Devamı

- Eğer Android işletim sistemi olan bir telefona sahipseniz uygulamayı Google Play üzerinden cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirebilmek için arama bölümüne “İBB Cep Trafik” yazmanız yeterli olacaktır. Daha sonrasında “Yükle” seçeneğine tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz.

- Eğer Windows Phone işletim sistemi olan bir cep telefonuna sahipseniz uygulamayı Windows Phone Store üzerinden cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirebilmek için yine aynı şekilde arama bölümüne “İBB Cep Trafik” yazmanız yeterli olacaktır. Uygulamayı bulduktan sonra “Yükle” seçeneğine tıklayarak cep telefonunuza indirebilirsiniz. İstanbul’da bulunan trafik çekilmez bir hale gelmiş durumdadır. Birçok yollardan geçiş neredeyse saatlerce sürmektedir. Bu nedenle de İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu durum ile ilgili birçok çalışma yapmıştır. Son olarak yapmış olduğu uygulama yazımızda anlatmış olduğumuz İBB Cep Trafik uygulamasıdır. İBB Cep Trafik uygulaması, İstanbul’da bulunan semtlere ait trafik ve yol durumunu gösteren bir uygulamadır. Oldukça kullanışlı olan bu uygulama cep telefonu üzerinden takip edilebildiği için de kolay ulaşım sağlamaktadır. Cep telefonunuza İBB Cep Trafik uygulamasını indirebilmeniz için gerekli bilgileri yazımızda sizler için vermiş bulunmaktayız. Telefonunuza indirdiğiniz andan itibaren İBB Cep Trafik uygulamasını kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı