Gazete Vatan Logo

21 Ağustos Cuma Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 19 Ağustos Çarşamba günlük burç yorumları…

21 Ağustos Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Bugün talep etmek, başkasından destek istemek ve aynı şekilde size sunulan taleplere karşılık verip, başkalarına destek sağlamak gibi şeyler çok daha akıcı olacak. Akşam saatleri güç birliği açısından çok daha etkili.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün günün ilk yarısında vereceğiniz bazı tavizler söz konusu olabilir. Bulunduğunuz ortamın gereği olarak çevrenizdeki insanlara uyum sağlamak sizin lehinize olacak. Eşinizden gelecek destek size bugün güç katacak.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün içinde bulunduğunuz şartları çok fazla zorlamadan da pek çok işi yoluna sokma şansınız olacak. Eğer bazı şeyleri de oluruna bırakmayı becerebilirseniz asıl mücadele isteyen nitelikteki işlerinize yetecek gücünüz kalabilir.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün biraz da keyif yapıp hızlı tempolara mola vermek isteğindesiniz. Dinlendirici aktiviteler, sanatsal organizasyonlar, kurallara uymak zorunda kalmadığınız yaratıcılık isteyen işler bugünden verim almanızı kolaylaştıracaktır.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün işlerimi kendi kendime çözeyim, kimseden bir şey istemek zorunda kalmayayım diye ısrar etmeyin. Ufak sorunların dışarıdan görünmesini tercih etmeyebilirsiniz. Ancak yanınızda yer almak isteyen insanlara engel olmayın.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yapıcı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Karşınızdakini sakinleştiren ve daha ılımlı davranmaya teşvik eden yaklaşımlar anlamlı olacak. Dertleşme niteliğindeki sohbetlerden her iki tarafın dagüç kazanma şansı olacak.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün finansal işlerinizde günün ikinci yarısı çok daha verimli olabilir. Erken saatlerde paranın gerçek değerini görmezden gelip ölçüsüz davranabilirsiniz. Asıl dertlere deva olacak harcamalar için elinizdekini korumalısınız.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

Yanınızda kendini rahat ve huzurlu hissettiğini söyleyen insanlar olabilir etrafınızda. Çözüm üretme konusunda size ihtiyaç duyanlar olacak. Bir şeyleri üstlenmek yerine insanların kendi güçlerini fark etmelerini sağlayın.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

Erken saatlerde kendinize zaman ayırın. Günün hemen tamamı, maneviyata yönelik çalışmalardan, farkındalık sağlayan deneyimlerden verim alabileceğinizi işaret ediyor. Dünyevi işlerde kontrol elinizde olmayabilir. Israrcı olmayın.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Birlikteyken hayatın akıcı hale geldiğini hissettiğiniz insanlar olsun bugün etrafınızda. Güç gösterileri, haklı haksız mücadeleleri sizi yorabilir. Bir mücadele olacaksa bunu el birliğiyle ortak amaçlar için vermeye niyet edin.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün yönetici ve otorite konumundaki kişilerden bir talebiniz söz konusu olduğunda günün ilk yarısı daha verimli sonuçlar elde edeceksiniz. Etki bırakmak istediğiniz önemli görüşmeler için ise öğleden sonrasını değerlendirin.

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Haberin Devamı

Seyahate çıkmak, sohbeti ile yeni bakış açıları kazandıracak kişilerle bir araya gelmek, rehberlik almak, işlerinizle alakalı olarak size yabancı görüşlere de şans tanımak bugünü verimli ve mutlu geçirmenizi sağlayacak.