Gazete Vatan Logo

2019 VGM burs sonuçları sorgulama!

Ortaöğretim, yükseköğretim ve Türkiye’de eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu öğrencilere verilen VGM bursu ile ilgili haberler merakla araştırılıyordu. VGM burs sonuçları açıklandı mı? diye soran öğrencilere sevinçli haber geldi. VGM burs sonuçları açıklandı. VGM burslarından,ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri eğitim hayatları boyunca yararlanabilecek. İşte 2019 VGM burs sonuçları sorgulama sayfası…

2019 VGM burs sonuçları sorgulama!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) 2019 ortaöğretim burs başvuru sonuçları açıklandı. Vakıflar Genel Müdürlüğü sonuçları, www.vgm.gov.tr adresinden sorgulanıyor. İşte 2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs sonuç sorgulama sayfası...

VGM ORTAÖĞRETİM BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI

2019 VGM ortaöğretim burs sonuçları açıklandı. VGM burs sonuçları www.vgm.gov.tr adresinden sorgulanabilmektedir.

2019 VGM ORTAÖĞRETİM BURS SONUÇLARI SORGULAMA

VGM BURS MİKTARI NE KADAR? (2019 burs miktarı)

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından ortaöğrenim öğrencilerine aylık 60,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 250,00 TL, Türkiye’deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine ise 500,00 TL burs verilmektedir.

VGM BURS BAŞVURUSU NASIL İPTAL EDİLİR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurunuzu iptal etmek için aşağıdaki adrese başvuru iptal talebinizi bir dilekçe ile bildirmelisiniz. Dilekçede başvurusu iptal edilecek öğrencinin TC Kimlik numarası, dilekçe sahibinin adres ve telefon numarası ile dilekçe ekinde öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi bulunmalıdır.

Haberin Devamı

Adres: Vakıflar Genel Müdürlüğü

Hayır Hizmetleri Daire Başkanlığı

Milli Müdafaa Caddesi No:20 Kızılay/ANKARA

VGM BURSLARI NASIL ÖDENİR?

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ödenecek.

Burs almaya hak kazanan öğrenciler ilgili Vakıflar Böle Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtirten, dekontları iletmelidirler.

Öğrenci adına açılacak hesap öğrenci için uygun bir Vakıfbank Şubesi yoksa, Ziraat Bankası şubelerinden de hesap açılabilir. Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları, burs ödeme aylarında her ayın 10’una kadar banka hesaplarına ilgili Bölge Müdürlüğü tarafından yatırılır. Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı 25 Vakıflar Bölge Müdürlüğünün iletişim bilgilerine www.vgm.gov.tr adresinden erişilebilir.