Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? YAY BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? YAY BURCU

Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? YAY BURCU

Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda birçok hayal kırıklıkğı yaşadınız. Satürn burcunuzda çıktı ve size çok şey öğretti. Tam ortalama üç yıldır hayata dair çok şey öğrendiniz. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Yaşam değerleriniz yükseliyor.

Büyük destek geliyor

Şans ve yükseliş sizden yana. 2018’de derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. 9 Kasım’dan sonra Jüpiter kişisel evinize geçiyor. Jüpiter sizin yönetici gezegeniniz ve burcunuzdan size şans dağıtmaya devam edecek. Son 12 yılın en büyük desteği yıl sonuna doğru geliyor. Bu yıl beş tutulmanın dördü yabancı ülkeleri temsil eden dokuzuncu ruhsal evinizde gerçekleşecek. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. Finans evinizi destekleyici özel kişilerle birlikte olacaksınız. Daha iyi bir kariyer elde edecek, yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız.

Aşk

Haberin Devamı

Partnerinizin maddi gücü sizi birleştirecek bir unsur olmasına rağmen, tam tersi bir etkiyle aranızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

Jüpiter şans dağıtıyor

Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bu yıl yaşayacağınız 5 tutulmaların 4 tanesi aile yuva, meslek ve kariyer evinizde gerçekleşecek. Jüpiter kişisel evinizden size şans dağıtmaya devam edecek. Enerjiniz yükseliyor ve bu şans artışları şımarmanıza neden olabilir.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Ruhsal evinizdeki Jüpiter’le finans evinizdeki Satürn el ele vererek kozmik bir güç oluşturuyorlar. Size maddi konularda istediğiniz desteği verecekler. İşinizin genişlemesi veya beklediğiniz tekliflerin gelmesi aklınızı karıştırabilir. Her şeye rağmen, sizi başarılı bir çalışma temposu bekliyor.

SAĞLIK

Yoğun geçecek bir iş sezonunun ardından yaz aylarında dinlenmeyi hak edeceksiniz. Fazla çalışma ve yorgunluğunuzdan dolayı, dikkatsizlikler nedeniyle iş ile ilgili hatalar yapabilirsiniz, dikkat.