Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? Oğlak burcu

2018’de burcunuzu neler bekliyor? Oğlak burcu

2018 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Plüton ve Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? Oğlak burcu

Yaşamı bir bilgi hazinesi gibi gören bir Oğlak için başarısızlık diye bir şey yoktur. Bu yıl en zor rolü üstlenmeniz, biraz da sizin suçunuz. Çünkü baş rolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Olağanüstü olaylar ilginizi çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz.

Yepyeni projeler

Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız.

Haberin Devamı

AŞK

Aşk duygularınız, bu yıl yine çok yoğun. 16 Mayıs 2018 de aşk ve sosyal evinize Uranüs geçecek. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Aşk ve iş ilişkilerinizde gücü tercih edeceksiniz. Bu nedenle; güçlü ve popüler olan kişilerle tanışabileceğiniz veya bir araya gelebileceğiniz ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. Etkili hitap tarzınızla, karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onların dikkatini çekiyor ve olumlu izlenim bırakıyorsunuz.

TAKINTILI OLMAYIN

27 Temmuz’da finans evinizde tutulma gerçekleşiyor. Kazançlarınızın şekli değişebilir. Uzun süredir beklediğiniz iş potansiyeli birden karşınıza çıkabilir. Eski hayallerinizi yeniden kurgulama ve yapılandırma olaylarına gireceksiniz. Başka meslek dalları ile ilgili hayalleriniz sizi yanıltabilir. Bu konuda dikkatli olun. Duygusal konularda takıntılarınız nedeniyle, önce cazip gelen bir teklif daha sonra size itici gelecek. Bazı güvensizliklerinizi yine kendinizin geliştirdiğiniz özgüven duygunuzla yenebilirsiniz. Bu yıl geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyor ve güçlükler karşısında önlemlerinizi pratik bir şekilde alıyorsunuz artık. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Bu yıl tutulmaların dört tanesi karşılıklı finans evinizde gerçekleşecek. Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz.

SAĞLIK

Oldukça hareketli geçecek bir seneye hazır olun. Enerjinizin tepelerde olduğunu 2018’in son aylarına doğru yorulabilirsiniz. Biraz durup dinlenmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle çıkacağınız doğa tatilleri size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

YARIN: KOVA BURCU...