Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? Kova BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? Kova BURCU

Satürn ve Plüton ruhsal evinizi etkiliyor. Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? Kova BURCU

Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Geçen yıl sahip olduğunuz agresif tavırlarınız; bu yıl yerini, sosyal yaşam içinde saygın bir yer edinebilmek için kararlı çabalara bırakıyor. Sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyor, adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz. Çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir yıl.

Gezegenler arkanızda

Jüpiter 11. evinizden birçok yenilik fırsatlarını sunarken; Uranüs’ten olumlu destek alıyorsunuz. İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alacaksınız. Gezegenlerden alacağınız bu tür bir etkilenme ile güçlü ve enerjik duygularla donatılacağınız için, çok küçük olaylar karşısında bile agresif tepkiler verebilirsiniz. Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz. Beş tutulmanın dördünü kişisel ve ilişkiler evinizde yaşayacaksınız. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için günlük yaşam akışındaki toplumsal oluşumları bile kendinize yönelik, bireysel değerlendiriyorsunuz.

Haberin Devamı

Aşk

16 Mayıs’ta aile ve yuva evinize Uranüs giriyor. Bulunduğunuz ortamlardan kopabilirsiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Geride bıraktığınız yıllarda; ilişkiniz için gösterdiğiniz çabaların ne kadarı size fayda sağladı veya ne kadarının zararını gördünüz? İşte, tüm bunları iyice düşünmeli ve olması gerekeni uygulamalısınız. İçsel sezgileriniz güçlü çalışmaya başlayacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. İç dünyanız çok yoğun olmasına rağmen; çevrenize hissettirmek istemiyorsunuz. Duygularınızı bastırmak sizi depresif yapacaktır.

Değişim başladı

Satürn, artık sizi daha bilinçli düşünmeye zorlayacak. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Değişim süreci içine girmiş bulunuyorsunuz. Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu yıl içinde isteklerinizdeki artışla beraber iş konusunda atacağınız olumlu adımlar başarıyı da beraberinde getirecek. Sosyal çevrenizi istemleriniz doğrultusunda kullanabileceksiniz. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Maddi yaşamınızla ilgili süreçlerde geri planda kalarak yeni atılımlar yapmamalısınız. Özetle, maddi konularla ilgili bilançoları tekrar gözden geçirerek beklemede kalabilir, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Kişiliğinizle ilgili bilinçaltında yatan düşünceleriniz berraklaşacak, yapacaklarınız konusunda güçlü adımlar atacaksınız.

SAĞLIK

Meditasyon ve yogaya yönelebilirsiniz. Bu dönem genel sağlık kontrollerinizi düzenli bir şekilde yaptırmak isteyecek, kendinizi önemseyeceksiniz. Hafif hissetmek istiyorsunuz. Beslenme alışkanlıklarınız değişebilir.

Haberin Devamı