Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? KOÇ BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? KOÇ BURCU

Uranüs 18 Mayıs’ta kişisel evinizden çıkarken, Jüpiter 9 Kasım’a kadar değişim evinizde kalacak.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? KOÇ BURCU

Bu süreçte partnerinizin ve çevrenizdeki kişilerin maddi kaynaklarını kullanacaksınız. Geçmişin izlerini yine kendiniz sileceksiniz. Çevrenizde örnek kişi olmaya devam ederken, eski şarkıların notalarını unutmalı ve yeni melodilerinizi mırıldanmalısınız. Yaşam sizin yolunuz olmaya devam ediyor. Farkında olmadan çok şeyin üstesinden geldiniz. Artık kendinizle övünebilirsiniz. Güçlü enerjinizle ortaya çıkabilirsiniz. Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı oluyor.

Para önem kazanıyor

Felsefi tavırlarınız her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Evinizi değiştirmek isteyecek ve bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz.

AŞK

Üst seviyelerde bir yaşama hazır mısınız? Önünüze çok güzel ve ilginç fırsatlar çıkacak. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. Bu yıl 5 tutulma yaşayacaksınız. 31 Ocak ve 11 Ağustos’ta aşk ile sosyal evinizde gerçekleşen 2 tutulma, aşk hayatınıza renkli ve sıra dışı değişimler getiriyor. 15 Şubat ve 27 Temmuz’daki tutulma ise yenilikler konusunda farklı şartlar sunacak. Yenilenmeler söz konusu. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz.

Haberin Devamı

UZAK DİYARLAR GÖRÜNÜYOR

Ailenizle ilgili olayları önemseyeceksiniz. Onlarla bütünleşmek ve zamanınızın bir çoğunu onlarla paylaşmak istiyorsunuz.

Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle bir takım yeni olaylarda beraberinde gelecektir. 9 Kasım’dan sonra Jüpiter eğitim ve uzak ülkelerle ilgili konuları gündeme getirecek. Ortalama yıl sonuna kadar enerjinizi yükseltecek. Uzun zaman beklediğiniz yurt dışı fırsatları karşınıza çıkacak. 2018 yılında eski yaşam tarzınızı beğenmeyerek yeni başlangıçlar yapmak için kolları hemen sıvayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Mesleki açıdan önemli bir hazırlık dönemi sizin için uygun olacak. Alt yapısını kuracağınız yeni bir oluşum için çevrenizden de destek alacağınız bir yıl olacak. Satürn yıl boyunca kariyer evinizde ilerleyecek.

SAĞLIK

Bu yıl sağlığınızla ilgili önemli bir sorun görünmüyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecek. Kariyer olarak verimli bir yıl geçirirken ve bolca çalışırken sağlığınızı ihmal etmeyin. Açık hava sporları size iyi gelecektir.

YARIN: Boğa Burcu...