Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? BAŞAK BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? BAŞAK BURCU

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? BAŞAK BURCU

Yaşamınızda gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandığınız için, isteklerinize kavuşmak için yaşarsınız. İstemeseniz de ön yargılı olmaktan kendinizi alamazsınız. Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğiniz için, çevrenizi tenkitlerinizle yaşamından bezdirebilirsiniz. Yüksek standartlarınız zamanla sizi de rahatsız eder. Beraberliğe kendinizi kolay teslim etmezsiniz. Girdiğiniz topluluklarda düşünce birliği içinde olacağınız akıllı kişilerin etkisinde kalmak sizi olumsuz yapılandırabilir.

Ruhunuz yenileniyor

Eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Bilmediğiniz konuları araştırmak adına gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin. Hızlı sonuçların daha sonra sorun yarattığını düşünürsek; göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılar üzerinde durmalısınız. Jüpiter size iletişim konusunda yardım edecek. Uranüs 16 Mayıs 2018’de ruhsal ve yolculuklar evinize geçerek ortalama 7 yıl orada kalacak. Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz. Ruhsal bir yenilenme mevcut. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz.

Haberin Devamı

Aşk

Plüton ve Satürn yıl boyunca aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek. Derin bir ruhsal denge arayışı içinde olacaksınız. İçinizdeki fırtınaları kolay paylaşan biri değilsiniz. İçsel düşüncelerinizle fazla meşgulsünüz ve çevrenize karşı dalgın bir tavır takınarak karşınızdaki kişinin duygularını sınayabilirsiniz. Güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için karşı tarafın bu konuda sizi anlamasını bekliyorsunuz. Bu yıl kendinizi daha net anlatmalısınız.

Aceleye yer yok
2018 yılında kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Gizli planlar ve eski arkadaşlarınızla yapılan ‘düşünce jimnastikleri’ bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu yıl, baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden birlikte çalıştığınız kişilerle çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız. Amaçlarınızdan fazla uzaklaşmamalısınız. Hiç bir konuda acele etmezsiniz iyi olur. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve güvenli bir dostluk örneği sergileyebilirsiniz.
İŞ HAYATINIZ
Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda hala yolunda gitmeyen durumlar mevcut. Ruhsal ve çalışma evinizde gerçekleşecek olan dört tutulma para kazanma konusunda değişim sunacak. Farklı meslek dallarına geçebilirsiniz. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir, mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Paranızla ilgili hiç kimseye sır vermek istemeyeceksiniz.
SAĞLIK
Çeşitli becerileri öğrenmek ve geliştirmek için ideal bir yıla giriyorsunuz. 2018’de sporla içli dışlı olmak isteyebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi çok seviyor, her zaman mükemmel görünmek istiyorsunuz. Ancak spor yaparken küçük yaralanmalara dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı