Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? Balık burcu

2018’de burcunuzu neler bekliyor? Balık burcu

Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? Balık burcu

Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. 16 Mayıs’ta iletişim evinizde yedi yıl sürecek Uranüs yolculuğu başlıyor. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Uranüs ve Jüpiter etkisiyle, gündemlerinizde yoğun seyahatler görünüyor. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.

Ufkunuz açılıyor

Plüton, birçok değişime yol açarken, çevre ilişkilerinizde köklü değişimlere neden oldu. Bir çoğunuz geriye baktığı zaman, artık yaşamınızın eskisi gibi olmadığını fark ettiniz. Bu değişimlerden hoşnut kalmadığınız günler oldu. Bazen sıkıldınız ve değişen şartlarınıza isyan ettiniz fakat yeni şartlara da çok çabuk uyum sağladınız. Sizin yapmanız gereken tek şey; süreçlerin gelişimi ve varılan sonuçları ‘neden-niçin’ çerçevesinde ele alarak, hatalarınızdan ders çıkarmak ve size sunulacak pozitif etkilerin keyfine bakmak olmalıdır. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Jüpiter ve Uranüs yolculuklar konusunda ufkunuzu açıyor.

Haberin Devamı

AŞK

Kültür düzeyi yüksek arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantıksal beraberlikler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor. Son anda fark edeceğiniz bazı hatalı adımlardan yapacağınız geriye dönüşler evrensel bir korunma içinde olduğunuzu hatırlatacak. Yeni tanışacağınız kişilerin sizi zarara uğratmasını istemiyorsanız, aklınızı daima tetikte tutmalısınız.

HAYAL GÜCÜNÜZÜ KULLANIN

Düşüncelerinizden ödün vermeyi düşünmeyecek, karşılaşacağınız engellerle mücadele edeceksiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz. Satürn ve Plüton 11. evinizdeyken eski dostlardan ve sosyal ilişkilerden uzaklaşıyorsunuz. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Dostlarınızın önemli desteği sayesinde çevre ile olan aktiviteleriniz ve ilişkileriniz güçlenecek. Kişisel evinizde yer alan Neptün, sezgilerinizin artışına neden olacaktır. Hayal gücünüzü, istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Tutulmalar yüzünden iş yaptığınız kişilerin gerçek yüzleriyle karşılaşabilir, duygu kırıklığı yaşayabilirsiniz. Radikal değişimler sizi bekliyor. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri etkileyeceksiniz.

SAĞLIK

Özellikle 16 Mayıs’tan sonra beslenme düzeninize özen göstermeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeli, vitamin takviyeleri almalısınız. Tutulmalar dolaşım sistemizinizi etkileyecektir, dikkat edin.

Haberin Devamı