Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? ASLAN BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? ASLAN BURCU

2018 yılı sizin için ilginç geçecek.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? ASLAN BURCU

2018 yılı sizin için ilginç geçecek. Denge savaşları sizi bekliyor. Satürn, önce yuva evinizde daha sonra aşk ve sosyal evinizde size çok şey öğretti. Zor yıllar geçirdiniz ve ödülü çoktan hak ettiniz. Verdiğiniz savaşlar sizi yorgun düşürdü fakat asla yılmadınız. Öğrendiniz ve öğrettiniz. Ağladınız ve ağlattınız. Artık uyum istiyorsunuz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Beş tutulma sizi olgunlaştıracak. Yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz.

Değişimlerin yılı

Derin bir sorgulama içindesiniz. Realiteniz yükseliyor. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Önsezilerinize güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Güçlü duygular ve önemli öğretilerinizi içselleştireceksiniz. Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var. Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfedin ve fırsatları lehinize çevirmeye bakın. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecektir.

Haberin Devamı

Aşk

Yalnızlık duygusuyla başa çıkmayı artık çok iyi biliyorsunuz. Yılın son aylarında Jüpiter aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı mesleğe sahip olduğunuz kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Satürn artık üç yıl boyunca çalışma evinizde ilerleyecek. Aşk hayatınızla ev hayatınızı birleştirirken, sevdiklerinizle fazla uzağa gitmek istemeyeceksiniz. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz.

Temkinli davranmalısınız

İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek ve beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alacaksınız. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Karşınıza çıkan kişileri gözünüzde büyütebilir, onlara farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Hedefleriniz konusunda iddialı ve ısrarcısınız. Çalışkan ve hırslı yönlerinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Geçmişte kalan hatalarınızın sizi tekrar rahatsız etmesini engellemek elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecek. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Yıl boyunca Plüton ve Satürn çalışma evinizde ilerliyor.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Bu yıl çok yoruldunuz, artık dinlenme zamanı. 2018’de keşfetme heyecanınız artarken aynı zamanda daha sakin aktiviteleri tercih edeceksiniz. Bedeninizin ve ruhunuzun dinginliğe ihtiyacı var.