Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? AKREP BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? AKREP BURCU

2018 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Jüpiter kişisel evinizden 9 Kasım 2018’e kadar size destek verecek.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? AKREP BURCU

Geçmişte güçlü bir Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen der, başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize? Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkıyor. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak verecekler.

Aşırıya kaçmamaya dikkat

Bu yıl değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Merkür’ün ve Venüs’ün geri hareket dönemlerinde heyecana kapılıp, hatalara neden olabilecek davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızda aşırıya kaçan olumsuzluk rüzgarları görülecektir. Sınırlarınızı genişletmek için hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceksiniz. Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız

AŞK

Haberin Devamı

Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecek. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Akrepler için bile, ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına eklenecek olan aşk savaşları da belirginlik kazanacak. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz.

JÜPİTER ŞANS DAĞITIYOR

Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bu yıl yaşayacağınız 5 tutulmaların 4 tanesi aile yuva, meslek ve kariyer evinizde gerçekleşecek. Jüpiter kişisel evinizden size şans dağıtmaya devam edecek. Enerjiniz yükseliyor ve bu şans artışları şımarmanıza neden olabilir.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. Bazıları aşırıya kaçabilir ve diretme ve ısrar etme konusunda baskıcı davranabilirler. Eğer bir yerde eleman olarak çalışıyorsanız, müdürünüze ve amirinizin gözüne girecek ve kendinizi özgün davranışlarınızla kabul ettireceksiniz.

SAĞLIK

2018 yılında iç dünyanıza yönelecek,kendinizle olan bağlantınızı kuvvetlendireceksiniz. Yıl içinde iş konusunda yaşanacak küçük sorunlar sağlığınıza da etki edebilir. Kötü alışkanlıkları olan Akrepler; kendinize iyi bakmazsanız sıkıntıların büyüdüğünü göreceksiniz.

YARIN: Yay burcu...