Gazete Vatan Logo

2017 Yaz saç trendleri bakır ve nude bejler...

Kışın favorisi “jet irizesiyahlar”la oksit kahvelerin otoritesini tavan arasına atan yaz sezonu, yeni oyununda “Nude bej”lerin serin renk tonlarındaki iri ve hareketli dalgaları ile saça yeni bir boyut kazandırıyor.

2017 Yaz saç trendleri bakır ve nude bejler...

Sezonun çılgın, kazanan saç rengi belli oldu… Bu yaz, cüretkar ve seksi “Bakır Folyaj” beklenmedik yükselişiyle Hollywood’da ve moda camiasında sayısız soğuk tonlarıyla müthiş bir zafere imza attı.

O&V Salon renk uzmanları yeni “Akıllı renklendirme teknikleriyle”alt tonlara gizlenmiş pek çok yeni nesil tonlarıyla, geniş renk yelpazesini sunuyor. Orhan Bademli ve Veysel Öz “Bakır Folyaj”a şans vermenizi öneriyor. Adeta flört eden “Bakır Folyaj” ve “Nude bej”ler Hollywood camiasında ve kırmızı halıda büyük bir hızla ünlülerin favori renkleri haline geldi bile.. Hatta“soğuk ve sıcak” zıtlığının uyumunu yansıtan bu çılgın ikili, estetik ve güzellik dünyasını, ele geçirmiş diyebiliriz.

Saç kesimlerini yapan Orhan Bademli “Bakır Folyaj”, Modern Bop ve klasik kesim modellerinin zamansız modasıyla, kadınların gerçek güzelliğine minik dokunuşlarla büyük etkiler yarattığımız bu yaz trend’i modelleri müşterilerimizde de sıklıkla göreceğiz derken renklendirme uzmanı Veysel Öz,“Nude bej ”Kadınlarına kontür tekniği ile blokların arasından tatlı tatlı süzülen platin sarı bej tonların yansımalarını doğal ve ipeksi sarışın bejlerle renklendiriyor ve uyguluyoruz” diyor. Orhan Bademli, “Nude bej” kişiye özel düzensiz katlı doğal hareketleri, akışkan ve hafif hacimli buklelerle karıştırarak “Akıllı “ve pürüzsüz doku yaratıyoruz” diye ekliyor.

Haberin Devamı

Doğal makyaj trendi yayılıyor

Makyaj, “Yüz güzelliğini ortaya çıkaran dokunuştur” diyen makyöz Hatun Yılmaz, kadınların renkli dünyasını dışarı vurmasına yardımcı olan sezon trendlerini yorumladı. “Sezonun vazgeçilmezi olan en önemli detay; doğal kaşlar ve ten makyajını olabildiğince hafif tutmak, adeta ciltte “makyaj yokmuş”etkisi yaratmak. Doğal saçlarla tamamlanmış doğal tende, doğal dudak renklerinde mat rujlar tercih edilebilir. Özetlersek “Sezonun en popüler görünümü ten ve göz makyajını minimumda tutarak daha doğal ve modern bir görünüm elde edebiliriz.”