Gazete Vatan Logo

2017 kariyer ve aşk zamanı

Astrolog Sema Kılıç 2017'de burçları neler beklediğini yorumladı. 2017'de Oğlak, İkizler ve Akrep’leri kariyerlerinde yükseliş beklerken, Aslan ile Koç’un aşk hayatlarında hareketlenme var

2017 kariyer ve aşk zamanı

KOÇ 21 Mart-20 Nisan

Ün ve başarı size geliyor

Evlilik, ortaklık, işbirliği gündemi hareketli Ekime kadar. Evliler evliliklerine dikkat etmeli. Bekarlar aniden evlenebilir. Şubat-Haziran arasında aşk hayatı sürprizlere açık. Evli Koçlar Mayıstan itibaren çocuk sahibi olmaya karar verebilir. Jüpiter-Satürn arasındaki açı, iş kurmak, statü, güç elde etmek isteyenler için imkan veriyor. Birileri ve toplum tarafından beğenilmek, öne çıkmak, parlamak için iyi bir yıl. Kimi büyük ün, tanınma elde edebilir. Mahkeme, dava gibi konularda zorlu dönem. Başka bir yere yerleşme zamanı olabilir. Kariyer açısından yılın en şanslı burçlarından.

BOĞA 21 Nisan-20 Mayıs

Yüzleşme yılı olacak

Boğalar için maddi olarak ve fikir, üretim olarak hazırlık, dinlenme, biriktirme yılı. Kendileri ve başkalarıyla hesaplaşma, yüzleşme yılı. Kariyer tırmanışı başlayacak. Bu dönemden itibaren Boğalar husumet gibi konularda problem yaşayabilirken kimisi de mesleklerinde iz bırakacak. Evli veya ortaklık yapanlar sorunlar yaşayabilir. Birilerinin düşmanlığı yüzünden hayatları biraz karışabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Dosta-düşmana dikkat!

İkizler bir süredir çok çalkantılı zamanlar geçirdi. Bu mayısta son bulacak. Husumet, rekabet, dost-düşman, ilişkilerde ciddi sınavlar yaşıyor İkizler. Bazı insanları hayatlarında çıkarmak, yenileri almak zamanı. Mahkeme, dava gibi konularda sorunlar yaşayan olabilir. Evli veya ortaklık yapanlar sorunlar yaşayabilir. Birilerinin düşmanlığı yüzünden hayatları biraz karışabilir. Evli olanların ilişkisinde ciddi sınavlar olur. Bekar İkizler evlenme yoluna girebilir. Kariyerdeki çalkantı ve kaos ancak Ekimden sonra durulur.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

İyi para kazanacaksınız

Yengeçler Yengeç olalı böyle zulüm görmedi yıldızlardan. Değişime en çok maruz burç. Yengeçler kabuklarından çıkmak, hayatın içinde olmak zorundalar. Mayıstan sonra iyi para kazanabilecekler. Sağlıklı yaşamaya önem versinler. Aralıktan sonra ilişkiler önem kazanıyor, Çevrelerinde önemli değişiklik olacak. Kariyer için iyi zaman aslında. Bunu değerlendirsinler.

Haberin Devamı

ASLAN 23 Temmuz-23 Ağustos

Çevreniz değişebilir

Çevre değişimi, çevre yenileme zamanı. İşlerinde zorlanabilirler ama yeni iş de kolay olmaz. Farklı iş, kariyer, farklı bir pozisyonda çalışabilirler. Mayıs’ta fırsat ve şanslar artacak. Evlilik vesilesiyle yer değişikliği olabilir. İşte parlama, bir başarı kazanma, ödül alma olabilir. Evli Aslanlar çocuk düşünebilir. Yıl sonundan itibaren, maddi güçlerini artıran bir yatırım, miras söz konusu olabilir. Sağlık ve aşkta önemli bir yıl.

BAŞAK 24 Ağustos-23 Eylül

Paranızla yatırım yapın

Şansı açık burçlardan biri, maddi şans, birden gelen parasal kazançlara açıklar. Ancak diğer yandan para birden gidebilir de, buna dikkat etsinler. Parayı en azından yatırıma, borç üzerinden bir şeylerin sahibi olmaya yöneltsinler. Partnerler hayatlarını zorlayabilir. Değişim, anlayış, bakış açısını değiştirmeleri ilişkilerde yaşayacakları deneyimler üzerinden olacaktır. Kimi Başakların bir güç elde etmeleri mümkün.

Haberin Devamı

TERAZİ 24 Eylül-23 Ekim

Yeni iş fırsatları kapıda

Şans yıldızı Jüpiter Ekime kadar burcunuzda kalacak. Yenilikler yapma, hayat kalitesini yükselten fırsatlara ulaşma zamanı. Öncelikle hedeflerini belirlemeli ve harekete geçmeliler. Bir süredir devam eden sıkıntılardan özgürleşeceklerdir. Parada ve genel olarak şanslılar. Eğitim, işte yükselme, imkanı güzel. Yeni bir iş kurmak isteyenler için fırsatlar gelebilir. Aşkta sürprizli yıl. Aşk aniden hayatlarına girebilir ancak ilişkide iniş çıkışa dikkat. Kimi aniden evlenirken, kimi ayrılabilir.

AKREP 24 Ağustos-23 Eylül

Dönüşüm yaşanacak

Kariyer, yuva, aile konularının kadersel olarak değişim, dönüşümden geçmesi mümkün. Kariyerde parlama imkanları var. İş, çalışma, sağlık alanında beklenmedik gelişmeler onları zorlayabilir. Ekimde fırsatları başarıya çevirme imkanları olacaktır. Yatırım, para biriktirme, bir mal sahibi olmak için parasal kazanca odaklanmak, geleceğe yatırım yapmak kazandırır. Yurt dışı imkanları hayatlarında güzel kapılar açabilir.

Haberin Devamı

YAY 23 Kasım-21 Aralık

Hayallerine kavuşacaklar

Satürn hayatlarında düzen arayışına, önemli uzak vadeli kararlar almaya zorluyor onları. Parasal güç, kariyerde güçlenme için çok çalışacaklar. Jüpiter Terazi’de mesleki başarı, işbirlikleri, ödül almak, yaptıkları bir şeyle parlamak imkanı var. İşbirlikleri faydalı ve önemli hedefleri başarıp bir hayallerine kavuşma şansı var. Kimi Yaylar yurt dışında eğitim, burslu eğitim imkanı bulabilir. Aralıktan itibaren yatırım, parasal konular daha fazla önem kazanır. Aşk ve ilişkide genel olarak şanslılar. Bu yıl başlayan bir ilişki kalıcı olabilir, evlilik düşünebilirler.

OĞLAK 22 Aralık-20 Ocak

Köklü değişiklikler var

Köklü bir düzen değişimi zamanı. Sonbahardan itibaren iş değiştiren veya mevcut işinde daha fazla başarı ve güç elde eden, yükselen olacaktır. İşbirlikleri kazandıracaktır. İlişki, aşk, evlilik konuları genel olarak hareketli, ancak istikrarlı bir ilişkiyi Ekimden sonra daha mümkün. Kimi Oğlaklar depresyona girebilir, hayattan keyif almayabilirler, aman dikkat. Hayatı kabul etmeyi öğrenmek onların dersi.

KOVA 21 Ocak-19 Şubat

Aşkta ve işte şanslılar

Mayısta transit Ay düğümleri Aslan-Kova aksına geçince, kadersel değişim zamanı diyebilirim onlar için. Bekar Kovalar hayatlarına sürpriz bir şekilde giren biriyle bir ilişkiye yelken açabilirler. Evli Kovalar ise, evliliklerini daha iyi yaşamak adına yeni güzel kararlar alabilirler. Kimi Kovalar işlerinde karar vermek zorunda kalabilir, iş değişimi yapabilirler. Yeni kursa başlamak, eğitim, yurt dışına açılmak, mesleklerinde yeni fırsatları açacaktır. Yeni bir işe başlamak terfi, tayin fırsatı, mesleklerinde iyi bir çıkış yapmak imkanı açılacak.

BALIK 20 Şubat-20 Mart

Kariyerde yükseliş

Satürn kariyer alanında onlara büyük bir başarı, yüksek bir kariyer imkanı getirebilir ancak elde ettikleri kariyer düşmanlık, husumet kazandırabilir, çevresindeki kişiler onlarla uğraşabilir. Kimi Balıklar işini bırakabilir, yeni işe girebilir. İşten çıkıp tazminat almak veya bir kurum desteğiyle mal edinme imkanı olabilir. Depresyon, psikolojik problemler konusunda dikkat etmeleri gerekir.