Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? Yengeç Burcu...

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Yengeç Burcu...

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Yengeç Burcu...

Geçmişin izlerini yine kendiniz sileceksiniz. Çevrenizde örnek kişi olmaya devam ederken, eski şarkıların notalarını unutmalı ve yeni melodilerinizi mırıldanmalısınız. Farkında olmadan çok şeyin üstesinden geldiniz. Kendinizle övünebilirsiniz. Güçlü enerjinizle ortaya çıkabilirsiniz. Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı oluyor. Felsefi tavırlarınız da her konuda size yardımcı... Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para daha da önem kazanıyor. Evinizi değiştirmek isteyecek ve bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz. Üst seviyelerde bir yaşama hazır mısınız? Önünüze çok güzel ve ilginç bir fırsat çıkacak.

Yeni fırsatlar geliyor

Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Ailenizi korumanız gereken konularla, birtakım yeni olaylar da beraberinde gelecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ KADINI AŞK

Sevgi dolu, şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapınız ile tanınmanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarsınız. Duygu ve sezgileriniz o kadar güçlüdür ki, ideal eşinizi gördüğünüz anda hissedersiniz. Aldatmaktan ve aldanmaktan nefret eder ve bu konuda asla affedici olmazsınız. Yaşamınızın aşkını arıyorsanız işte 2017 yılı size köklü ve uzun sürecek bir aşkın kapılarını aralıyor. 7 Ocak-7 Mart arasında, partnerinizle aranızda olan sorunları çözerek, mutlu bir ruh hali içine gireceksiniz. 21 Mart- 6 Nisan’da eşinizin bazı sorunları nedeniyle iş yeri değişimi olabilir ve bu yüzden ayrılıklar yaşayabilirsiniz. 6-20 Nisan arasında yeni aşklar, kalbi boş olanlar için yıpratıcı olabilir. Bu konuda dikkatli olun. 24 Nisan-5 Haziran arası, yavaş gelişen bir ilişki içinde olabilirsiniz.

YENGEÇ ERKEĞİ AŞK

Yıllardır ütopik bir hayaliniz vardı: Ayağınızı yerden kesecek ve aynı zamanda sizi akılcı bir yaklaşımla büyüleyecek, ‘işte hayatımın kadını’ diye düşündürecek bir sevgili. Eğer kalbiniz boş ise 2017’de sizi çok iyi anlayacak bir partner ile bu yıl karşılacaksınız. Tek yaşayanlar, büyük bir olasılıkla evlenecekler. İş ortaklıkları iyi olacak ve rüyalarının kariyerine sahip olacaklar. Satürn ve Jüpiter Gezegenleri hiçbir şeyi geçici olarak sunmadıkları için, tüm bu yaşananlar geçici başarılar olmayacaktır. 13-21 Temmuz arasında, ilişkinizde anlaşmazlıklar su yüzüne çıkarkan, tartışma ortamından kendinizi uzak tutmalısınız. Bu dönem muhteşem günler sizi bekliyor. Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Yolunda gitmeyen evlikler ve beraberlikler biterken, süregelen ilişkilerde evlilik gündem konusu olacak. 29 Ekim-12 Kasım arasında, sosyal çevreniz kalabalıklaşacak, kendinizi bu ortamda yeni bir ilişkinin eşiğinde bulacaksınız.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

2017 yılı hırs, kararlılık ve rekabetin yoğun olarak yaşanacağı günler olacak. İşinizde uzmanlaşırken, radikal kararlar alacaksınız.

SAĞLIK

2017 yılında, sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da küçük ayrıntılarda gizli olan sağlık mükemmelliği için detaylara önem vermelisiniz. Tıbbi kontrollerinizi yaptırmalısınız. Küçük sağlık sorunlarınızı önemli olmayan müdahaleler ile çözeceksiniz.

Haberin Devamı

BAŞARI RENGİNİZ:

Kırmızı, sarı, turuncu

AŞK RENGİNİZ:

Turkuvaz, siyah, bordo

SAĞLIK RENGİNİZ:

Beyaz, deniz mavisi, su yeşili, gümüş