Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? Başak Burcu

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Başak Burcu

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Başak Burcu

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandığınızdan, isteklerinize kavuşmak için yaşarsınız. İstemeseniz de ön yargılı olmaktan kendinizi alamazsınız. Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğinizden, çevrenizi tenkitlerinizle yaşamdan bezdirebilirsiniz. Beraberliğe kendinizi kolay teslim etmezsiniz. Girdiğiniz topluluklarda düşünce birliği içinde olacağınız akıllı kişilerin etkisinde kalmak sizi olumsuz yapılandırabilir. Eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.

Kaynaklarınız artıyor

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda hala yolunda gitmeyen durumlar mevcut. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Küçük molaların size yararı olacağı kesin. 11 Ekim’e kadar Jüpiter finans evinizde olacak. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir.

Haberin Devamı

Mantıklı işler yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Paranızla ilgili hiç kimseye sır vermek istemeyeceksiniz. Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz.

BAŞAK KADINI AŞK

Garip bir doğanız var. Az veya çok, kendinize yeten tavırlarınızla evliliğe her zaman tepkilisiniz. Seçici ve eleştirici tutumunuzla, aşkı sürekli kendinizden uzaklaştırırsınız. Bir gün gerçekten evlenmeyi isterseniz, ilişkiniz saygı ve mantık çerçevesindedir. 8-23 Ocak günlerinde ani olarak karşınıza çıkacak ilişkilere hazırlıklı olun. 18-26 Ocak arasında, partnerinizle gerçekleştiremediğiniz fırsatları yaşama geçireceksiniz. 7-21 Mart döneminde, bazı Başak’lar için ayrılık kararları gündeme gelecek. 15-23 Mart tarihlerinde, partnerinizle arasında maddiyata bağlı sürtüşmeler meydana gelecek. 6-20 Nisan arası, yeni ilişkilerden kaçının. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, gerçekleri görmezlikten gelerek olayları akışına bırakacaksınız.

Haberin Devamı

BAŞAK ERKEĞİ AŞK

Sürekli düzen arayışı içindesiniz. Gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırsınız ve idealleriniz için yaşarsınız. Birlikte olduğunuz kişilerin de yaşam düzenlerine karışırsınız. 4-22 Haziran’da partnerinizle birlikte gelecek için alacağınız kararların sağlıklı olması, birlikteliğinizin temellerinin sağlam olmasını sağlayacak. 13-21 Temmuz tarihleri, kalpleri boş olanlar için kararsız günler olacak. 21 Temmuz-30 Ağustos arasında partnerinizle aranızda beklenmedik sorunlar çıkabilir. 13 Eylül-8 Kasım’da yeni tanışacağınız kişi yaşamınıza renk getirecek, hayata daha fazla bağlanacaksınız.

İŞ HAYATINIZ

Oldukça başarılı olan günlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi günlük pratikler içinde olması gereken yere yerleştirmeyi becererek, atılımları birer birer gerçekleştireceksiniz.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacaktır. Bu nedenle vitamin ve kalsiyum desteği almalısınız. Yılın ilk 3 ayında beslenme ve egzersiz programları uygulamak organizmanızı güçlendirecek. İlkbahar aylarında bel bölgenizi incitmemeye çalışın.

BAŞARI RENGİNİZ:

Uçuk pembe, hava mavisi, kemik rengi

AŞK RENGİNİZ:

Kahverengi, gri, beyaz

SAĞLIK RENGİNİZ:

Uçuk sarı, mavi