Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? Balık burcu

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Balık burcu

Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz.

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Balık burcu

Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz. Öğrencilik döneminden öğretmenliğe terfi ederken, geçiş döneminin sancılarını hafifletmek için kozmik desteği gelecektir. Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor. Spiritüel konular belki şimdiye kadar hiç ilginizi çekmemişti. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Ruhsal enerjinizin yardımıyla manevi yönünüz güçlenecek ve olaylar kendiliğinden rayına oturacak.

Maddi konulara dikkat

Finans konularına dikkat etmelisiniz. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geri alamayacağınız kayıplarınız olacak. Yatırım konusunda, partnerinizin ve güçlü iş birliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz.

BALIK KADINI AŞK

Alıngan bir öfkelilik hali, bitmek tükenmek bilmeyen göz yaşlarınızla, bazen en anlayışlı kişileri bile çileden çıkarabilirsiniz. 2017 yılında aşk hayatınız ciddiyet kazanıyor. Evli olanlar için uyum içinde bir beraberlik, bekarlar için ciddi ilişkiler söz konusu olacak. Bazılarınız yeni bir aşka kavuşacak. Yılın ilk günlerinde, eski sevgiliniz veya eşinizle yeniden bir araya gelme olasılığınız var. Eski bir arkadaşınızla karşılaşmanız romantik bir ilişkiye başlamanıza neden olacak. Düşlerinizin gerçekleşmesi olasılığı sizi heyecanlandıracak. İleride birçok gelişmenin başlangıcı bu günlerdeki ilişkilerinize bağlı gelişecek. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Yalnızsanız, 7 Mart-21 Mart dönemlerinde bir aşk kapınızı çalacak. 15 Mart- 23 Mart döneminde, eşinizle aranızdaki sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK ERKEĞİ AŞK

Sizin insanlara huzur veren sevimli bir yanınız var ve yaşam boyunca bu özelliğinizi kaybetmek istemezsiniz. Size ihtiyacı olan kişileri çok fazla gözünüzde büyütüyor ve yanılgıya çabuk düşüyorsunuz. Yardımseverliğiniz çoğu kez başınıza iş açıyor. 19 Nisan-28 Mayıs tarihlerini kapsayan aşk ilişkilerinizde önemli ve yaşamınızı etkileyen kararlar almaktan sakınmalısınız. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak.

Haberin Devamı

14-22 Haziran döneminde yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçınmalsınız. 1 Temmuz-1 Eylül döneminde romantik ilişkiler ön planda olacak. Evliyseniz, 30 Ağustos-13 Eylül döneminde eşinizin işi veya sağlığıyla ilgili problem çıkabilir. Fakat kısa sürede çözülecek. Yılın son dönemlerinde kendinizden daha yaşlı biriyle bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyecek.

İŞ HAYATINIZ

Bu yıl sosyal kariyerinizin iş durumunuzu etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek.

SAĞLIK

Bu yıl sağlığınızı etkileyecek kişisel fobilerinizden, korkularınızdan kurtulabilirsiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden ruhsal bunalıma düşmek istemiyorsanız, geçmişin sorunlarına takılıp yaşadıklarınızı gözünüzde büyütmemelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu.

Haberin Devamı

BAŞARI RENGİNİZ:

Beyaz, siyah, bordo

AŞK RENGİNİZ:

Beyaz, gri, lacivert, bej, kahverengi

SAĞLIK RENGİNİZ:

Çingene pembesi, portakal rengi, parlak sarı, ateş kırmızısı.