Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? AKREP BURCU

2017’de burcunuzu neler bekliyor? AKREP BURCU

2017’de burcunuzu neler bekliyor? AKREP BURCU

2017 yılında sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Zor yıllar geçirdiniz ve gerçekten ödüllenmeyi çoktan hak ettiniz. Verdiğiniz savaşlar sizi yorgun düşürdü fakat, asla yılmadınız. Öğrendiniz ve öğrettiniz. Ağladınız ve ağlattınız. Artık uyum istiyorsunuz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Derin bir sorgulama içindesiniz. Realiteniz yükseliyor. Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir.

Beklenmedik yardım gelecek

Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var. Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfedin ve fırsatları lehinize çevirmeye bakın. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecektir. İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alırken, aynı enerjiye ve görüşe sahip olduğunuz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

AKREP KADINI AŞK

Siz aşırılıkların ve aşırı uçların insanısınız. Asla güçsüz biriyle evlenmez, ancak üstün kişilikte birine teslim olursunuz. Bu yıl aşk zafer tacını size takacak. Büyük hedefler ve büyük başarılar için evren kollarını sıvamış ve seni yükseklere kaldırmaya başlıyor. 7 Ocak’tan sonra sevdiğiniz size beklemediğiniz evlilik teklifi ile sizi şaşırtacak. Evli iseniz yeni yılla birlikte ilişkiniz canlanacak. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. 21 Şubat’tan sonra aşkla arakadaşlık ortamınızı kesinlikle ayırmalısınız. 5-19 Mayıs tarihlerinde sevgilinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor.

Haberin Devamı

AKREP ERKEĞİ AŞK

Birine aşık olmanız kolay olmaz. Sevgilinizin tutkulu, duyarlı, güçlü ve zorlukları seven bir kişi olmasını istersiniz. Cinsel duygularınızı çok yoğun yaşarsınız. 5 Haziran 26 Ağustos döneminde kalbiniz boş ise yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 8-16 Kasım döneminde eşiniz ve sevgilinizle sorunlarınızı büyütebilirsiniz. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor olacak. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor. Aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak, bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınız yoğun olacak. Yıl sonunda yapacağınız evlilik yaşam statüsünü yükseltecek.

İŞ HAYATINIZ

Bu yıl genelde sizi mutlu edecek projeler peşinde olacaksınız. Önemli başarılar elde edeceksiniz. İş yaşamınız hareketlenecek. Birçok anlaşmalar söz konusu olacak.

SAĞLIK

Bu yıl sağlığınızla ilgili önemli bir sorun görünmüyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecek. 7 Ocak-7 Mart dönemi zorlanabilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak meditasyon ve spiritüel konular gibi ruhsal deneyimler ile ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞARI RENGİNİZ:

Bordo, siyah, nefti yeşil, gri

AŞK RENGİNİZ:

Kırmızı, mavi, pembe

SAĞLIK RENGİNİZ:

Bordo, sarı