Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? Koç burcu...

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Koç burcu...

4 tutulmanın yaşanacağı 2017 yılında burcunuzu neler bekliyor? Bugün Koç burcuyla başlaya-cağımız yazı dizimiz 12 gün boyunca devam edecek...

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Koç burcu...

Öncelikle, 2017 yılında Mars 8 burcu dolaşacak. 11 Ekim 2017’de Akrep burcuna geçecek. 21 Aralık 2017’de Satürn kendi yönettiği Oğlak burcundaki yolculuğuna başlıyor. Ortalama 3 yıl bu burçta kalarak kurumsal ve devletler arası konuları gündeme getirecek. Yıl boyunca Merkür 2017 yılına Retro girecek ve yıl boyunca üç kere, Venüs bir kere retro yapacak. İlişkilerle ilgili sorunlara önlemlerinizi almalısınız. Yıl içinde 4 tutulma yaşacağız. İlk iki tutulma 11 Şubat’ta Aslan ve 26 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek. Diğer iki tutulma 7 Ağustos’ta Kova, 21 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşiyor. Üç sabit ve bir değişken burçta gerçekleşmesi, bazı değerlerin yer değiştirip yeni bir sabitlik kazanacaktır. Aslan, Kova, Akrep ve Boğa’nın zorlanacağını gösteriyor. Özellikle Satürn’le yapacağı açılar yeni bir oluşumu getirecek. Fakat bu oluşumlar kendi içinde sorunları da beraberinde getirerek kaoslu durumlara neden olacaktır. Plüton Oğlak, Neptün Balık burcunda yıllarca sürecek yolculuğuna devam edecekler.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU

Bu yıl enerjinizin zirvesini yaşamak için önemli birçok nedeniniz olacak. Başarınızın oldukça yüksek olacağını müjdeleyebiliriz. Bu yıl arkadaşlık ilişkileriniz ve dostluklarınız ön planda olacak. Ayrıca entelektüel konular ilginizi çekecek ve bol seyahatli günler gelecek. Birçok Koç kendisine diğer yıllara göre daha fazla güveniyor. İşlerini değiştirmek isteyen Koç burcundakilere bol fırsat ve fazla seçenek sunulacak. Şans ve yaşam kaliteleri yükseliyor. Bekledikleri kariyer ve gecikmiş eğitimlerini gerçekleştirecekler. Bu sene başarılarınızı pekiştirerek, istediğiniz noktaya gelecek ve yaşantınızda değişiklikler yapabileceksiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız ortak işlerden iyi kazançlar sağlayacaksınız. 29 Ocak - 11 Mart’ta Mars kişisel evinizde ilerleyecek. Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularınız artarken, iş disiplininiz zorunlu olarak, olağandan daha yoğun bir hale gelecek.

Mars’ın verdiği enerji ile, gözü pek ve atak duyguların etkisi altında kalacaksınız. 11 Ekim 2017’ye kadar Jüpiter karşıt evinizde ilerleyecek. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız. 9 Haziran’dan sonra evlilik ve ciddi ilişkiler dönemi başlıyor. 11 Mart-22 Nisan dönemlerinde paraya bakış açınızı ve madde ile aranızdaki bağlantıların yeni kurgusuna hazır olun. Her şey her an değişebilir. Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için hiçbir ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. 22 Nisan-5 Haziran yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. 5 Haziran-22 Temmuz döneminde ‘aile mi ve mesleğim mi’ sorusu arasında kalabileceğiniz bir dönemden geçeceksiniz. Bulunduğunuz iş yaşamınız iyi olmasına rağmen, özendiğiniz dış dünya koşulları sizi değişikliklere zorlayacak. Sonbaharda, yaratıcılığınız artarken, dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olacak, toplantılar düzenleyerek birçok organizasyonun içinde olacaksınız. Koç’ları bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Ün ve övgü sizin için önemli olacak. Mesleki başarılar her şeyden önde gelecek. 11 Ekim’de Jüpiter 11. evinize geçerek maddi konularda sizi üst boyutlara taşıyacak.

Haberin Devamı

İş hayatınız

Haberin Devamı

Bu yıl, çalışmalarınız karşılığında ödülleri almanızın zamanı. İşinizde yükselmeniz, üst pozisyonlara geçmeniz, kariyer yolunda attığınız adımları lehinize çevirmeniz sizin elinizde.

Sağlık

Bu yıl sağlığınıza özen gösterirken, dinlenme konusunda azami dikkat edin. Özellikle, uyku konusuna hassasiyet göstermelisiniz. Sindirim sisteminiz duyarlı olacağı için yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Diş sağlığınız için kalsiyum almalısınız. Bahar aylarında, egzersiz çalışmalara önem vererek, vücudunuzun formunu korumaya çalışın. Ağustos ve Ekim dönemlerinde önemsiz bir sağlık sorunu nedeniyle, doktor kontrolündan geçmek zorunda kalabilirsiniz.

-BAŞARI RENGİNİZ: Beyaz, pembe ve bej

-AŞK RENGİNİZ: Kırmızı, mavi, sarı, turuncu

-SAĞLIK RENGİNİZ: Kahverengi.

Haberin Devamı

KOÇ KADINI AŞK

İhtiyatsız, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç kadınları için yaşam göründüğü kadar kolay değil. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir yapı sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir. 04-11 Şubat arasında düşlediğiniz bir aşkın başlangıcını yapabilirsiniz. 5 Mart-3 Nisan eski bir sevgilinizle barışma olasılığınız güçlü. Kısıtlayıcı bir aşk ilişkisi gündeme gelecek. 16 Mayıs’a kadar yoğun çalışma temponuz bu aşkın ilerlemesini güçleştirecek. Mesleki tutkularınız aşkın önüne geçecek. 2 Ekim-17 Ekim döneminde, bir iş arkadaşınızla duygusal yakınlaşma olacak. Gizli beraberliklerden uzak durmanız gerekiyorsa da bazı duygular sizi içgüdüsel olarak esir alacak. 23 Aralık-25 Aralık tarihlerinde adını ‘Yıldırım aşk’ olarak da adlandırabileceğiniz, yeni bir aşk karşınıza çıkacak. Evli veya bekar olmanız hiç farketmeyecek, romantik duygularınız tavan yapacak.

KOÇ ERKEĞİ AŞK

Yaşamınızda aşkın yeri büyük. İlişkilerinizde mantıktan çok kalbinizin sesine değer verirsiniz. 04-15 Mart arasında partnerinizle aranızda yaşadığınız anlaşmazlıklar, dikkatinizin başkalarına yönelmesini sağlayacak. 6 Nisan-20 Nisan arası çekiciliğiniz üzerinizde olacak, sorunları olan Koç’lar ise ilişkilerini iyileştirebilecekler veya tam aksi bir şekilde birlikteliklerine son verecekler. 5 Mayıs-19 Mayıs döneminde sevgilinize olan duygularınız güçlenecek, tutkular ön planda olacak. 16 Mayıs-24 Mayıs’ta partnerinizle sosyal çevreler içinde boy göstereceksiniz. 3 Haziran-17 Haziran arasında, aranızdaki sorunları çözecek, romantik yaklaşımlar içinde olacaksınız. 1 Temmuz-1 Eylül tarihlerinde yeni dostluklar biçim değiştirerek aşka dönüşebilir. 16 Ağustos civarında, eğer kalbiniz boş ise yolculuklar sizin için yeni bir aşkın habercisi olabilir. 13 Eylül-3 Ekim arasında, uzun vadeli beraberlikler için adımlar atarken, mevcut beraberliklerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Hatta yeni başlangıçlara yol açacak, bitişler yaşayabilirsiniz. 2017’nin son haftasında ailevi ilişkileriniz duygusal yakınlaşmanızı arttırırken, birbirinize karşı sığınmacı davranışlar içinde olabilirsiniz.