Gazete Vatan Logo

2017'de Başak burcunu neler bekliyor

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Yaşamınızda gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandığınız için, isteklerinize kavuşmak için yaşarsınız. İstemeseniz de ön yargılı olmaktan kendinizi alamazsınız.

2017'de Başak burcunu neler bekliyor

Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğiniz için, çevrenizi tenkitlerinizle yaşamından bezdirebilirsiniz. Yüksek standartlarınız zamanla sizi de rahatsız eder. Beraberliğe kendinizi kolay teslim etmezsiniz. Girdiğiniz topluluklarda düşünce birliği içinde olacağınız akıllı kişilerin etkisinde kalmak sizi olumsuz yapılandırabilir. Eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda hala yolunda gitmeyen durumlar mevcut.. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin.. Hızlı sonuçların daha sonra sorun yarattığını düşünürsek; göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılar üzerinde durmalısınız. Jüpiter para kazanma konusunda 2017 11 Ekime kadar Jüpiter finans evinizde olacak. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir. Mantıklı işler beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Paranızla ilgili hiç kimseye sır vermek istemeyeceksiniz. . Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK KADINI AŞKI

Garip bir doğanız vardır. Az veya çok, kendinize yeten tavırlarınızla evliliğe her zaman tepkilisiniz. Seçici ve eleştirici tutumunuzla, aşkı sürekli kendinizden uzaklaştırırsınız. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken, ilişkilerinizde bencilliğinizi ortaya koyarsınız. Eğer; bir gün gerçekten evlenmeyi isterseniz, ilişkiniz saygı ve mantık çerçevesindedir.

8-23 Ocak günlerinde ani olarak karşınıza çıkacak ilişkilere hazırlıklı olun. Bu beraberlik sizin için çok önemli olacak. 18-26 Ocak arasında, partnerinizle gerçekleştiremediğiniz fırsatları yaşama geçireceksiniz. 7-21 Mart döneminde, eşinizle olan uyumunuz artarken, birlikte sosyal aktiviteler katılacaksınız. Bazı Başak’lar için ayrılık kararları gündeme gelecek.15-23 Mart tarihlerinde, partnerinizle arasında maddiyata bağlı sürtüşmeler meydana gelecek. Bu konuda, olabildiğince soğukkanlı davranarak olayı yatıştırmak sizin elinizde.

Haberin Devamı

6-20 Nisan arası, yeni ilişkilerden kaçının. 19Nisan-28Mayıs arasında, gerçekleri görmezlikten gelerek olayları akışına bırakacaksınız. Hiçbir zaman mantığınızı elden bırakmayın. Zaten yapı olarak da bu şekilde davranmak size uygun.

BAŞAK ERKEĞİ AŞKI:

Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindesiniz.. Yaşamınızda gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırsınız ve isteklerinize kavuşmak için idealleriniz için yaşarsınız. Yaşama sade bakan doğal ve samimi kişilersiniz fakat sizinle yaşamak kolay değildir. Çünkü disiplin duygusu içinde yaşadığınız için, birlikte olduğunuz kişilerin de yaşam düzenlerine karışırsınız ve maalesef titiz ve sorgulayıcısınız...

Haberin Devamı

4-22 Haziran’da partnerinizle birlikte gelecek için alacağınız kararların sağlıklı olması, birlikteliğinizin temellerinin sağlam olmasını sağlayacak.13-21 Temmuz tarihleri, kalpleri boş Olanlar için kararsız günler olacak. Uygun tercihleri yapmak için, seçenekleri ince mantık süzgecinizden geçirerek doğru kişiyi seçmeniz sizin elinizde.21Temmuz-30 Ağustos arasında partnerinizle aranızda beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu konuda çevreden gelecek etkilere karşı uyanık olun.13 Eylül-8Kasım’da yeni tanışacağınız kişi yaşamınıza renk getirecek, hayata daha fazla bağlanacaksınız.27 Kasım-11Aralık döneminde, gerçekleştireceğiniz yenilikler partnerinizle olan ortak paydalarınızı arttıracak.

İŞ HAYATINIZ

Oldukça başarılı olan günlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi günlük pratikler içinde olması gereken yere yerleştirmeyi becererek, atılımları birer birer gerçekleştireceksiniz.

7 Ocak-21 Şubat günleri arasında eskiye yönelik işler gündeme gelecek. Geçmişte kalan bazı kişilerle birlikte tekrar gündeme gelen yeni projeler ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

7-21 Mart döneminde, kafanızda olup ta gerçekleşmeyen işler için, beklenmedik tekliflere hazır olmalısınız. Bu doğrultuda iş değişiklikleri bile gündeme gelebilir.

23 Mart-16 Nisan tarihlerinde; istemediğiniz işlerle karşı karşıya kalmak sizin motivasyonunuzu negatif etkileyecektir. Bu da, performansınız üzerinde olumsuz etkiler yaratacaktır.16-24 Mayıs’ta iş hayatınızdaki kişilerle birlikte sosyal aktivitelerde bulunacaksınız.3-17 Haziran günlerinde, kariyer ve iş konusunda mesleki özelliklerinizi bilen kişiler tarafından gündeme getirileceksiniz. 1Temmuz-1Eylül arasında, iş değişiklikleri olumlu yönde gerçekleşebilir. Bu konuda sevineceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleşen bu değişimler maddi yönden tatmin edici olacak. Eylül sonlarında, sözlerinize dikkat etmeli, sarf edeceğiniz her kelimenin önemine haiz olmalısınız. Yıl sonunda, bir yakınınıza maddi açıdan destek vermeniz gereken şartlar ortaya çıkabilir.

SAĞLIK:

Sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacaktır. Bu nedenle vitamin ve kalsiyum desteği almalısınız. Yılın ilk 3 ayında beslenme ve egzersiz programları uygulamak organizmanızı güçlendirecek. İlkbahar aylarında fiziksel hassasiyetiniz artabilir. Bel bölgenizi incitmemeye çalışın. Yaz aylarında el ve ayaklarınıza özen gösterirken, fiziki yapınızı destekleyen her türlü egzersizi yapmalısınız. Sonbahar aylarında, sağlığınızla ilgili sorunlar yaşarsanız, tıbbi kontrolü ihmal etmeyin. Duygusal açıdan tatmini elden bırakmayın.

BAŞARI RENGİNİZ: Uçuk pembe, hava mavisi, kemik rengi

AŞK RENGİNİZİ: Kahverengi, gri, beyaz

SAĞLIK RENGİNİZ: Uçuk sarı, mavi