Gazete Vatan Logo

2016 Nisan ayının son haftalık burç yorumları!

Burç yorumları bireylerin doğum tarihleriyle yorumlanır. Burç yorumları gök cisimlerinin hareketlerinden yardım alınarak yapılır. Burç yorumlarınızı yazımızdan öğrenebilirsiniz.

2016 Nisan ayının son haftalık burç yorumları!

Sizlere bu yazımızda günümüzde oldukça meraklı bir şekilde takip edilen hususlardan bir tanesi olan burç yorumları hakkında bilgi vereceğiz. Günümüzde burçların bahsetmiş olduğumuz gibi gerçekten oldukça çok büyük bir takipçi kitlesi yer almaktadır. İnternet üzerinde gazetelerde bu konuyla alakalı olarak yazılmış olan onlarca kitabı denk gelmekteyiz. Bir söylentiye göre ise burçların kabul edilmesi bir hikâye sonucunda şu şekilde kabul edilmiştir. Çok eski çağlarda keşfedilmiş olan burçlar güneş sisteminin gökyüzünde hareketleriyle oluşmuştur denilmektedir. Yani bu demek ki her bir burç güneşin gökyüzünde oluşturulmuş olduğu hareketlere denk gelmektedir bir kabile burçlar olarak 12 tane gökyüzü şekli saymış ve sonunda da isimlendirilmiştir. Bu kabul eden başka hiçbir kabile gökyüzü şekillerine farklı isimler vermemiştir. Şimdi sizlere 12 adet bulunan burçların aylarını ve günlerini söyleyeceğiz. Daha sonrasında ise burçlar hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi vereceğiz.

Koç burcu 21 Mart 20 Nisan

Haberin Devamı

Boğa burcu 21 Nisan 20 Mayıs

İkizler burcu 21 Mayıs 21 Haziran

Yengeç burcu 22 Haziran 22 Temmuz

Aslan burcu 23 Temmuz 22 Ağustos

Başak burcu 23 ağustos 22 Eylül

Terazi burcu 23 Eylül 23 Ekim

Akrep burcu 24 Ekim 22 Kasım

Yay burcu 23 Kasım 21 Aralık

Oğlak burcu 22 Aralık 20 Ocak

Kova burcu 21 Ocak 18 Şubat

Balık burcu 19 Şubat 20 Mart

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz gibi burçların her birinin farklı bir özelliği olduğuna inanılmaktadır. Kişilik olarak başarı, şans, aşk hayatı ya da cinsel hayat olarak farklı anlamlara yorumlanmaktadır. İşte bu şekilde yapılmış ya da oluşturulmuş olan burçlar günlük, haftalık ya da yıllık olarak yorumlar yapılmaktadır. Burç yorum yapmakta olan kişiler bu konuda güvenilir kişiler olduğuna dikkat edilmelidir ve burç yorumu yapan kişilere de astrolog denmektedir. Günümüzde çok sayıda burç yorumcusu bulunmaktadır ve aynı zamanda bu kişilerin de oldukça çok kitabı yer almaktadır. Hatta günlük gazetelerde bile burç yorumları kısmı ayrılmış her burç olarak günlük yorumlar yapılmaktadır. Sizler bu konuyla ilgili olarak gazeteleri takip edebilirsiniz ya da internet üzerinden arama motorları sayesinde burç yorumları hakkında günlük, haftalık, aylık ya da yıllık bilgi alabilirsiniz. Hatta burç yorumları ile ilgili oluşturulmuş olan ve sadece burç yorumları hakkında bilgiler yer alan internet siteleri bile bulunmaktadır. Kahve falları, burç yorumları ve benzer konuların yer aldığı internet sitelerinin sizlere takip edebilir ve burç yorumları hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizlerde burcunuzun günlük, haftalık, aylık ya da yıllık yorumu isteyebilir ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Günümüzde burçlar insanların özelliklerine göre olduğuna inanmakta ve çoğu insan burçları olduğunu varsaymaktadır. Bu nedenle burç yorumları da gazetelerden ya da internet üzerinden çok sık bir şekilde takip edilmekte ve okunmaktadır.

Haberin Devamı