Gazete Vatan Logo

2016'nın en iyi apps’leri

2016'nın en iyi apps’leri

Prisma

Ünlü fotoğrafçıların stillerini kullanarak fotoğrafları resimlere dönüştüren Prisma, yılın en iyi uygulaması oldu. Tek yapmanız gereken bir filtre seçmek.

MSQRD

Yılın en iyi ikinci uygulaması seçilen MSQRD ile birbirinden komik filtrelerle yüzünüzü şekilden şekile sokarak çektiğiniz resim ve videoları telefonunuza kaydedebilirsiniz.

Hyper

En trend komedilerden, nefes kesici minik belgesellere kadar Hyper, aynı zamanda National Geographic, New Yorker, Vogue gibi yayınların videoları da yayınlıyor.

Folioscope

Folioscope, hızlı bir şekilde animasyon çizebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir uygulama. Uygulamada kendini geliştirmek ve usta olmak isteyenlere temalı yarışmalar var.

White Noise

White Noise, arka plan seslerini duymamamızı sağlayan bir apps. Uygulamanın çıkardığı bu sesi dinleyen bebek en şiddetli gaz sancısında bile uykuya dalıyor.

WhatsApp

Aslında 7 yıldır hayatımızda ama her daim kendini gelişitiriyor. Son olarak eklenen görüntülü arama özelliği ile gücüne güç kattı. 2017 hedefi ise 1 milyar kullanıcıya ulaşmak.

Haberin Devamı

Pokemon Go

Pokemon çılgınlığı bu yıla damgasını vurdu. Ücretsiz oyunda 722 Pokemon karakteri, telefonların kameraları ile yakalanmaya çalışılıyor.

Snapchat

Mart ayında 2.0 sürümü ile tamamen yenilenmiş bir şekilde hayatımıza giren Snapchat’in kullanıcılarının yüzde 70’i kadınlar.

Venmo

Venmo akıllı telefonunuz aracılığıyla sosyal ağlardaki kontaklarınızla aranızda para alışverişi yapmanızı sağlıyor. Bu app nakit taşımayanların gözdesi.

Breath

Apple Watch’lar için geliştirilen uygulama gün boyu süren nefes egzersizleri için tasarlanmış. Bu egzersizler sizi daha stressiz ve huzurlu bir gün geçirmenizi sağlıyor.