Gazete Vatan Logo

2016 Mayıs aylık burç yorumları!

Burç yorumları aylık olarak da yapıldığından Mayıs ayının başlangıcı olan bugünlerde aylık burç yorumlarınıza ulaşabilirsiniz. Mayıs ayındaki burç yorumlarınızın nasıl olduğunu haberimizden görebilirsiniz.

2016 Mayıs aylık burç yorumları!

Bu yazımızda sizlere burçlar ve burç yorumları hakkında bilgi vereceğiz. Burçlar temel olarak 12 tane burçtan oluşmaktadır. Bunlar boğa burcu, koç burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcudur. Şimdi burçların özellikleri hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. Burç yorumlarına göre koç burcu, özellikleri sizler bir koç burcunun tanımak istiyorsanız eğer koç burcunun tanımlamak gerçekten o kadar basit değildir, çok kararlı ve keskin bakışlı insanlardır, hedeflemiş olduğu konular üzerinde kesinlikle hâkimiyeti sağlarlar, ne yapacağı hiçbir zaman belli olmaz aynı hareketleri bulunan özetleri taşıyan insanlardır. Burç yorumlarına göre boğa burcu, boğa burcunda bulunan insanlar genellikle çok kolay öfkelenmeyen kolay kolay canını sıkma yani insanlardır. Sizler çok yakından ilgilenirler ve sizin sıkıntı ve mutluluğunuzu beraber yaşayan özellikleri taşımaktadırlar.

Burç yorumlarına göre ikizler burcu, ikizler burcu diğer burçlara göre biraz değişik özellikleri bulunan bir burçtur. İkizler burcunda bulunan insanlar uzun boylu uzun kol ve bacaklara sahip olan güzel fiziğe sahip olan insan vardır. Bu daha çok iyi görürler ve gözleri keskindir. Bu insanlarla dostluk etmek gerçekten yapılması gereken doğru şeylerden bir tanesidir. Burç yorumlarına göre yengeç burcu, yengeç burcunun da bulunan insanlar biraz zor insanlar var bu insanlarla anlaşmak gerçekten zordur, bazı aksi durum ve hareketleri vardır, çoğu zaman sakin ve durgun olan insanlar sinirlendiği zaman gerçekten çok asabi insanlara dönüşmektedirler. Burç yorumlarına göre aslan burcu, aslan burcunda bulunan insanlar yaşamında kesinlikle yenilgiye tahammül edemeyen insanlardır, birlikte oldukları insanları hiçbir zaman yalnız bırakmazlar, aynı zamanda bu insanlar başarılı ve çok gayretli özellikleri taşımaktadırlar.

Haberin Devamı

Başak burcu, başak burcunda bulunan insanlar çok pratik ve akıllı insanlardır eleştirici yönlerini kesinlikle kabul etmezler, içtendirler aynı zamanda, çok samimi özellikleri vardır. Burç yorumlarına göre terazi burcu, terazi burcunda bulunan insanlar çok konu karşısında çok kararsızdırlar, ancak bu tür insanlar nedeni bilinmez ama çok ayrı bir tek çekim gücüne sahiptirler, tartışmayı sevmeyen ancak tartışma olduğu takdirde ustalıkla konuya ait olan insanlardır. Akrep burcu, akrep burcunda bulunan insanlar çok sabırlı aynı zamanda çok başarılı insanlardır, çok güçlü aşk ilişkileri vardır gerçekten sevgi ve sevgili konusunda çok sadık insanlardır.

Haberin Devamı

Yay burcu, yay burcunda bulunan kişilerin temel ve ileri yetenekleridir, bu insanlar gerçekten çok yetenekli insanlardır. Oğlak burcu, oğlak burcuna bulunan insanlar çok planlı ve düzenli bir şekilde çalışma hayatı olan insanlardır. O insanlar planları dışında kolay kolay hiçbir iş yapmazlar. Kova burcu, kova burcunda bulunan insanların hayal güçleri gerçekten sınırsızdır, çok dik kafalı ve akıllı insanlardır, aynı zamanda çok mütevazıdir. Balık burcu, balık burcunda bulunan insanlar eli açık, duyarlı aynı zamanda çok sabırlı insanlardır. Sadık, uysal ve çok dürüst özellikleri de yer almaktadır.

Haberin Devamı