Gazete Vatan Logo

2016 beklenenden daha hızlı akacak

2016 astroloji yılında neler yaşanacak, en çok hangi burç etkilenecek, Türkiye’yi ve dünyayı neler bekliyor.. Astrolog Zeynep Turan yorumladı.

2016 beklenenden daha hızlı akacak

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

2016’da kazancını arttıracaksın!

Her konuyu kontrol eden lider yapın, 2016’da yine başrolde! 2015’te, planlayıp geçiremediklerini 2016 yılında hayata geçireceksin. İnsanlara söylemek isteyip de içine attığın her sözü söyleyebilecek güce erişeceksin. Şıpsevdi Dönemlerin Bitti! Yol arkadaşını bu yıl bulacaksın!

Boğa ve Yükselen BOĞALAR

Bir şans daha ister misin?

Ne istediğini çok iyi bilen yapın, 2016 yılında fırsatlarını kaçırmayacak! “Bu olmadı…” diyerek içselleştirdiğin girişimlerin, bu yıl yeniden gündeme gelecek! Kusursuzu arayan benliğin kariyerini tam 12’den vuracak. Çok istediğin çocuğa bu yıl sahip olacaksın.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Yeteneklerini kullanacaksın!

Kendini mutlu etmeyi bilen yapın, 2016 yılında emin adımlar atacak! 2016, sana, daha fazla iç disiplin verirken, bugüne kadar detayları irdeleyen kişiliğini, yeniden ön plana çıkarıp, kariyer alanında sağlam projelere imza atmanı sağlayacak!

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Tepeden tırnağa değişeceksin!

Kendini güvende hissetmek isteyen yapın, 2016 yılında huzur buluyor! Bu yıl istesen de yerinde sayamayacaksın, iş hayatındaki gelişmeler ve sektör değişimleri seni bekliyor. 2016, sana, değişimden korkmaman gerektiğini ve risk almayı öğretecek!

Haberin Devamı

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Liderlik koltuğuna oturacaksın!

İç dünyasını gerçeğe dönüştüren yapın, 2016’da kral olmaya hazırlanıyor! Uzun zamandır, ertelediğin ya da sürekli bir gerçekleştiremediğin ideallerin varsa başlangıç yapmak için oldukça uygun bir sürece giriyorsun. Sana heyecan vermeyen her ilişkiye sırt çevireceksin.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Soru işaretlerine güle güle...!

İdealleri uğruna her şeyi göze alan yapın, 2016 yılında rahatlıyor! Dürüst kişiliğin hak ettiği değeri görecek! 2016 iç dünyanı doyuracak, ilişkilerinde sana yeni bir yaşam felsefesi sunacak. Geçmişe karşı önyargılarından seni kurtaracak, ayakları yere basan bir ilişki seni bekliyor olacak!

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Bu yıl mali yönden toparlanacaksın!

Hayatı altın tepside bulmak isteyen yapın, 2016 sofrasından en güzel meyveleri alacak! “Nereden kıssam da kapatsam?” diye düşündüğün kredi borçlarını 2016’da kapatacaksın! Problemlerin yeniden karşına çıkmaması için çaba sarf edip, başarılı olacaksın!

Haberin Devamı

YAY ve Yükselen YAYLAR

Zamanı çok iyi değerlendireceksin!

Başkalarını düşünmekten kendini alamayan zihnin, 2016’da kendini, hayatın merkezine taşıyacak! Geçmiş defterini açıp, inceleyecek ve kariyerin odaklı hareket edeceksin. Ek bir iş edinebilir ya da yaratıcılığını, hesabına katkı payı olarak geliştirebilirsin!

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Bu sene seninle başlayacak!

Çalışmayı ve kazanmayı çok arzu eden yapın, 2016’da tatmin olacak gibi görünüyor! 2016 yılı senin için start verecek! Başarılarını zihninde yavaşça planladığını düşünürsek, bu yıl ince eleyip sık dokuduğun tüm çalışmalarının faydasını göreceksin!

KOVA ve Yükselen KOVALAR

2016 kariyerini değiştirecek!

Değişime ihtiyaç duyan yapın, 2016 yılında şaşırtıcı fırsatlarla kucaklaşma anları yakalayacak! Önceki yıllarından daha çok iç dünyana yöneleceğin 2016 yılında kariyer hayatındaki beklentilerini sorgulayacaksın! Seni zorlayan işi bırakıp, yeni alanlara yönelebilirsin.

Haberin Devamı

AKREP ve Yükselen AKREPLER

Kendini biriktireceksin!

Akrep, 2016 yılında düşlediği hayata erişecek! Bu yıl senin için daha çok geleceğe dönük yatırımlarına ortam hazırlayan bir yıl olacak! Farkındalığı doruklarda yaşayıp, aşkın tanımını yeniden yapıyorsun! Hem iş hem duygu yoğunluğunda stres yaşamamaya dikkat et. 2016 vücut direncini koruman için sesleniyor!

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Kendi devrimini yaşayacaksın!

Hatıralarla mutlu olan yapına 2016 sonrasında gülümseyerek anacağın bir yığın anı sunacak! 2016, ‘büyük bir sıçrama yaşamana’ zemin hazırlıyor! Kariyer hayatındaki yaşam kaliten ve piyasalardaki duruşun bir devrim niteliğinde değişime uğrayacak. 2016’da ilişkiler konusunda kararların daha net ve keskin olacaktır. Uzun süredir mutlu olmadığın ilişkini bir çırpıda bitirebilir ve yeni heyecanlara yelken açabilirsin!