Gazete Vatan Logo

2013’ün en şanslı burçları!

Yeni yılda burçları neler bekliyor?

VATAN astroloji yazarı Samiye Özbaş Soysal, yeni yılda burçları nelerin beklediğini değerlendirdi. Soysal’a göre 2013’teki iki şanslı burçtan Koçlar yeni eve kavuşurken Oğlaklar ise evlilik planı yapacak.

KOÇ: Yeni bir ev alabilirsiniz

Bu yıl sizi en çok zorlayacak olan şey, borçlanmalar, para kaynağı yaratma ve ödeme konuları olacak. Ama yılın ikinci yarısında ev ve aile hayatınıza mutluluk ve heyecan gelecek. Yeni bir ev alma veya eve yeni birinin katılması söz konusu olabilir. Evlenme ve bebek sahibi olma gibi keyifli konular da aile hayatınızı canlandıracak. Birkaç yıldır kendinizle ilgili yaptığınız radikal değişimler bu yıl beraberinde sancılar getirse de devam edecek.

BOĞA: Evlilikte sorumluluk zamanı

Evlilik ve ortaklıklar konusu sizin için yılın en önemli teması olacak. Bu dönemde evlenenler olabileceği gibi evliliğinde sorun yaşayanlar ve ayrılmayı tercih edenler de olabilir. Bu konuda her zamankinden daha çok sorumluluk almanız gerekecek. Yılın ilk yarısında cebinize giren para akışında hızlanma, ikinci yarısında da kısa seyahatler ve kardeşlerle bir arada yapılan işlerde bir artış gündeme gelebilir.

İKİZLER: Sağlığa biraz dikkat!

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl olacak sizin için. Bilinen hastalıklarınız varsa yeniden kontrol ettirin yoksa da genel bir kontrolden geçin. Yılın ilk yarısında geçen yıl başlattığınız kendinize yatırım yapma ve geliştirme ihtiyacınız devam edecek. Yaz aylarından sonra ise birden bire yeni para kaynakları oluşacak sizin için. Var olan paranız cüzdanınızda bereketlenecek sanki. 2012’de alınan kiloları da vermeye başlayacaksınız.

YENGEÇ: İşte değişiklik ihtiyacı

Bebek sahibi olmak konusunda gecikmeler veya varsa çocuğunuzla aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yılın başında biraz daha içe kapalı olacaksınız. Yazdan sonra ise yeteneklerinizi ortaya koymakta daha şanslı olacağınız yeni bir dönem başlıyor. İş konusundaki değişiklik ihtiyacınız bu yıl da devam edecek. Bu konuda özellikle yılın ilk yarısında daha atak davranacaksınız, ancak ataklarınız eş engeline takılmaya devam edecek. Deniz seyahatleri gündeme gelebilir.

ASLAN: Para kayıpları olabilir

Eve ve ailenize vakit ayıramadığınız ve tepki aldığınız bir yıl olacak. Aileniz tarafından yeteri kadar desteklenmediğinizi hissedebilirsiniz. Para kayıpları ya da belirsizlikleri yaşanabilir. Çevreniz hiç beklemediğiniz kadar genişleyecek. Organizasyonlar, iş dışı toplantılar ve eğlenceli toplulukların içinde yer alacağınız ve sosyal çevrenizin size fayda sağlayacağı bir dönem bu. Yaşamda değer verdiğiniz şeyler de köklü değişimlere uğrayabilir.

BAŞAK: Kendi işinizi kuracaksınız

Geçen yıl başlayan kariyerinizdeki yükseliş bu yıl da devam ediyor. Kendi işinizi kurmak konusunda da fırsatlar çıkabilir. Eğer bir iş ortaklığı gündeme gelirse, şartları net olarak belirlemeye gayret edin. Evliliğinizdeki bağların çözülme riski var bu dönemde. Aman dikkat. Maddi konularda ve karşı cinsle olan ilişkilerinizde risk alma eğiliminde olacaksınız. Sonuçları yıpratıcı olabilir. Kardeşlerinizle aranızdaki sorunlarla yüzleşme, çözüme yardımcı olacak.

TERAZİ: Bir ayağınız yurt dışında

Bu yıl bir ayağınız da yurt dışında olabilir. İş ya da özel bir çok seyahat imkanı çıkacak karşınıza. Evlilik ve aile hayatınızda 2012’de başlayan değişim rüzgarları bu yıl da esecek. İhtiyacınızdan daha fazla paranın gelmeyeceği, hatta onu bulmakta bile zorlanacağınız bir dönem olacak. Aldığınız ya da vermeyi planladığınız eğitimlerin size ne kadar çok fayda sağladığını göreceksiniz. Yılın ikinci yarısında bu birikimi işinize katkı sağlar şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

AKREP: Platonik aşk yaşayabilirsiniz

Son yıllardaki sıkı çalışmanızın karşılığını almaya başlayacağınız bir yıl olacak. Yine çok çalışacaksınız ancak bu kez artık geri planda durma değil, öne atılıp görev üstlenme zamanı geldi sizin için. Önceki yıllarda zorla aldığınız maddi ve manevi desteği fazlasıyla bulacaksınız bu dönemde. Platonik bir aşk gündeminize oturabilir. Aşkta körü körüne kanma riskiniz de olabilir. Ulaşım sorunları nedeniyle işyerinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

YAY: Karşınıza eş adayları çıkacak

Yalnızlığı tercih edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İnzivaya çekilmek de diyebiliriz. Çevreniz tarafından asosyallikle suçlanabilirsiniz ama kulak asmayın. Bu arınma dönemine ihtiyacınız var. Gereksiz tüm yüklerden kurtulmalısınız ki önümüzdeki yıllara tazelenmiş bir şekilde girebilesiniz. Neyse ki, sizi anlayan ve hayatınızı kolaylaştıran bir eşiniz var. Eğer yoksa üzülmeyin, bu yıl mutlaka eş adayları çıkacak karşınıza. Yılın ikinci yarısında maddi açıdan ferahlayacaksınız.

OĞLAK: Evlilik planı yapacaksınız

Sosyal içerikli organizasyonlarda, derneklerde sizi yoracak kadar çok görev almanız gerekecek bu yıl. Bu dönemde arkadaş konusunda oldukça seçici olacaksınız ve gerçekten dost diyebileceğiniz insanları hayatınızda tutacak şekilde bir elemeye gideceksiniz. İşleriniz hiç bitmeyecek ve siz işleri yaptıkça daha da çoğalacak. Karınca gibi çalışıp bundan mutluluk duyacağınız bir dönem. Yazdan sonra, eğer bekarsanız evlilik planları yapmaya başlayabilirsiniz.

KOVA: Aşkta şans sizden yana!

Patronla aranızda sorunlar yaşayabileceğiniz ve mesleki yeterliliğiniz konusunda endişelere kapılabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çalışıp işinizde daha da uzmanlaşmak için iyi bir fırsat bu. Aşk ve çocuk konusunda bu yıl şans sizden yana. Hayatın tadını çıkartmak elinizde olacak. Yılın ikinci yarısında ise yeni bir iş ihtiyacı doğabilir. Maddi yatırım için uygun bir yıl değil. Önünüzü görmekte zorlanabilir ya da hatalı adımlar atabilirsiniz.

BALIK: İş ortaklığına girmeyin

İnançlarınızı sorgulama ihtiyacı duyacağınız bir yıl olacak. Aldığınız bir eğitim ya da yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa engellere takılacak ve sizi biraz yoracak. Hukuksal konularda ısrarcı olmamaya çalışın bu yıl. Şans sizden yana değil ve kaybetme riskiniz var. Arkadaş çevresi ile para ortaklığına girmeyin. Kayıplar olabilir. Yılın ikinci yarısı çok daha keyifli olacak sizin için. Çocuk sahibi olmayı umut edenler şanslı olacak. Bekarlar aradıkları aşkı bulabilirler.

Haberin Devamı